Published On: mar, iul. 4th, 2017

Mai multe feţe noi la Chindia Ciprian lugulescu e doctorul care ştie ce operaţii să facă

nichiduta.ro

De vineri, „Lăncierii” târ-govişteni sunt în cantonament la Centru Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia. Locaţia Federaţiei Române de Fotbal este reşedinţa Naţionalei României, care satisface cele mai exigente cerinţe: sală de forţă, alimentaţie, vitaminizare, odihnă.
Faţă de vechiul lot, lipseşte doar Dragoş Pătru, la care s-a renunţat. Portarului Cătălin Căbuz i s-a expirat contractul cu clubul din Vechea Cetate de Scaun şi a părăsit echipa.
Noutăţile sunt Ciobotariu (fundaş) şi Neicuţescu (atacant), ambii de la juniorii Dinamo Bucureşti, Lucian Acasandrei (fundaş central) de la Flacăra Moreni, Alin Neguţ (atacant) de la FC Aninoasa, Sorin Cornea (mijlocaş) de la Cetetea Deva.
Din lotul deplasat la Mogoşoaia fac parte şi juniorii loniţă şi Şerban din grupa lui Irinel Voicu. Dintre jucătorii din grupa care a terminat juniorarul (antrenor Costel Badea), nimeni nu a intrat în graţiile lui Nicu Croitoru.
Au mai fost în vizorul oficialilor de la Chindia mai mulţi jucători, printre care Maria (FC Aninoasa), David (Ultima dată la UTA Arad), Matei (ACS Berceni).
La capitolul veniri, îl putem include şi pe Ciprian Iugulescu, care după o aventură după 8 ani la şefia CSM Târgovişte, a acceptat avansurile Chindiei, unde îndeplineşte acum funcţia de manager sportiv. Iugulescu este doctorul care ştie ce operaţii să facă.
După ce a luat foarte multe trofee şi medalii cu echipele şi sportivii de la CSM Târgovişte, Ciprian Iugulescu împreună cu conducerea Chindiei, pot duce echipa în Liga 1. Este un obiectiv realizabil.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro