Mai greu ca-n tur! O REPRIZĂ NEBUNĂ Chindia Târgovişte – SCM Piteşti 3-2 (3-2)

Mihai ROŞOIU

sportAu marcat: Pătru (10 – pen.), Honciu (27), Văduva (34) / Dulcea (19), Miulescu (24) Chindia: Popescu – Pătru, Ispas, C. Dinu, Dobrescu – Ghiţă (66 Voicu), Honciu, Anton, Cherchez (89 Pîrvu) -Bucă (73 Săndulescu), Văduva (81 Grigore). Antrenor: Silviu Dumitrescu.
Piteşti: Vlăsceanu – B. Stancu (77 Nilă), Miulescu, Avramescu, Baicu – Enache, Panait (74 M. Stancu), Delcea, Andrei – Dulcea, Petrescu (77 Albu). Antrenor: Valentin Sinescu.
Chindia a câştigat, dar nu mai contează atâta vreme cât şi Fortuna Câmpina obţine punctaj maxim din jocurile rămase. Roş-albaştrii nu mai sunt la mâna lor, ci la mâna destinului şi a celorlalte echipe pe care prahovenii le vor înfrunta până la finalul sezonului actual.
În meciul cu SCM Piteşti, Chindia a câştigat cu 3-2, după ce a condus, a fost condusă şi a revenit la timonă. Totul s-a întâmplat în doar 45 de minute. Pătru a deschis scorul pentru gazde, iar Dulcea şi Miulescu au adus copiii Piteştiului în avantaj.
Lucrurile au revenit la normal în doar şapte minute, timp în care Honciu şi Văduva au marcat şi au stabilit scorul la pauză, dar şi la final pentru că în repriza a doua nimic notabil nu s-a mai întâmplat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LIGA A 3-A: SERIA A 6-A CRONICA ETAPEI A 8-A - INTERMEDIARĂ

Mai sunt două etape până la ultimul fluier de final al Ligii a 3-a, seria a 6-a şi încă nu se ştie clar, precis, cine va promova sau retrograda. Am luat în calcul sistemul competiţional anunţat de F.R.F. la începutul campionatului, adică promovează prima şi retrogradează echipele de pe locurile […]