MADR lansează primele sesiuni de primire cereri de finaţare

seraPentru mâine este programată conferinţa de lansare a sesiunii de primire a cererilor de finanţare pentru primele măsuri ale Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 20142020.
Este vorba despre măsurile 4.1 – Investiţii în exploataţiile agricole, 6.1 -Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri şi 19.1 -Sprijin pregătitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare rurală.
Spre deosebire de programul precedent, PNDR 2014-2020 este mai flexibil şi implică mai puţină birocraţie, inclusiv în ceea ce priveşte regulile de achiziţii. Criteriile de eligibilitate au fost înlocuite de principii, solicitările pot fi depuse on-line şi nu mai este plafonată valoarea proiectelor, în sensul că, beneficiarii pot avea o contribuţie oricât de mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Astăzi creştinii ortodocşi sărbătoresc Buna Vestire sau Blagoveştenia

Pe 25 martie, creştinii ortodocşi sărbătoresc Buna Vestire sau Blagoveştenia, cinstind ziua în care Fecioara Maria este înştiinţată de arhanghelul Gabriel că îl va naşte pe Domnul Iisus. Există o sumedenie de tradiţii şi obiceiuri legate de această frumoasă sărbătoare. De exemplu este interzis să dormi prea mult în această […]