Published On: vin, iul. 28th, 2017

„Lupii” îşi mută „bârlogul” la Valea Şipotului Tronaru şi Iliescu vor să place la Olimpicii Ulmi

nichiduta.ro

Echipa de pe malurile Cricovului Dulce se antrenează intens la baza proprie. Din vechiul lot nu mai sunt: Halcu (pauză pentru studii), Guţă (lucrează pe un vas de croazieră), Rogoşină şi Nedelcu (nu s-au mai prezentat la echipă). Acasandrei a plecat la Chindia Târgovişte, iar Tronaru şi Iliescu vor să plece la Olimpicii Ulmi, club care le-a oferit locuri de muncă.
Până acum au venit în „bârlogul” morena-rilor, Dragoş Cernea şi Alberto Roşciugă (ambii de la FC Aninoasa). Mai mult ca sigur, trupa de sub Dealul Sângeriş va beneficia de serviciile lui Alin Neguţ (FC Aninoasa) şi Vlăduţ Parghel (Chindia Târgovişte). În vizorul oficialilor de la Flacăra mai sunt şi alţi jucători. Măine, băieţii lui Gabi Paraschiv vor disputa primul meci amical din intersezon, cu CS Cornu, în propriu fief.
În agenda de meciuri amicale mai figurează întălniri cu CS Teleajenul Văleni de Munte, CS Păuleşti, Petrolul Ploieşti, Voinţa Bucşani, CS Călineşti sau SCM Câmpina. Aceste amicale se vor disputa la un interval de trei zile.
„Haita lupilor” din Moreni îşi va muta „bârlogul”, în perioada 31 iulie-5 august la Valea Şipotului (lângă Moroieni, spre Sinaia). Aici vor efectua un stagiu de pregătire montană cu antrenamente tari pentru creşterea rezistenţei fizice.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro