Published On: mie, feb. 7th, 2018

Lunea, la prânz. Ca hoţii! Cipriene, nici nu ştii cât de mic începi să fii!

nichiduta.ro

Pentru a putea elucbura în voie, cel mai slab preşedinte din istoria Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a preferat o conferinţă de presă fără ziariştii care îi adresează întrebări.
Prisăcaru a dovedit, încă o dată, care-i sunt limitele. Asemenea colegilor din cel de-al patrulea partid căruia i-a jurat credinţă veşnică, şeful de la CS Municipal a organizat o conferinţă de presă pe ascuns, invitând doar o parte a presei locale.
Timp de câteva minute, Cipri-an Prisăcaru a delirat nestingherit. A râs, a glumit, a tradus, şi-a pupat în dos şefii. într-o frază: „a furat curent cu nemiluita” (aşa cum îi place lui să spună) într-o conferinţă de presă absolut jenantă.
Despre ultima umilinţă trăită în Sala Polivalentă din Târgovişte săptămâna trecută, Prisăcaru nu a scos nici măcar o vorbuliţă, deşi situaţia o impunea, mai ales că înfrângerea cu Alba Blaj periclitează poziţia a treia în clasament a formaţiei dâmboviţene. Ba chiar l-a obligat pe antrenorul spaniol al echipei de volei să vorbească doar despre meciul tur şi despre partida de ieri, din Polivalentă. S-a limitat să cerşească sprijinul publicului pentru meciul cu Olympiakos Pireu, din optimile Challenge Cup, folosind cuvinte mari pe care nu prea le pricepe.
Cât despre alegerea de organiza o conferinţă de presă doar pentru anumiţi colegi de breaslă, comentariile sunt inutile. Gestul său arată cât de mult se teme directorul susţinut exclusiv pe criterii politice în fruntea CSM-ului de întrebări la care niciodată nu a oferit răspunsuri concrete. Din păcate pentru el, printre jurnaliştii invitaţi a existat şi cineva care i-a adresat întrebări. CU siguranţă, într-un alt context politic, colegul de breaslă respectiv nu ar fi fost invitat după ce la precedenta întâlnire cu mass media i-a tras o papară zdravănă lui Prisăcaru. Dar cum preşedintele are capacitatea de conservare bine dezvoltată, i-a lansat invitaţia pentru a evita posibilele mustrări ale şefilor direcţi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente