Luna Naţională de Prevenire a Cancerului, marcată de DSP Dâmboviţa

Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Dâmboviţa, celebrează în februarie 2018 -„Luna Naţională de prevenire a cancerului”.
Scopul campaniei Luna Naţională de prevenire a cancerului 2018 este de a reduce numărul de decese care pot fi prevenite în fiecare an, prin creşterea gradului de conştientizare în rândul publicului larg şi prin impulsionarea autorităţilor de a lua măsuri suplimentare împotriva cancerului.
Sub sloganul „Noi Putem. Eu Pot.”, Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului, 4 februarie 2018, explorează acţiuni pe care putem să le întreprindem pentru a salva vieţi, pentru a atinge echitate în îngrijirea cancerului şi pentru a face o prioritate din lupta împotriva cancerului.
Aşa cum cancerul afectează pe toată lumea în moduri diferite, fiecare avem puterea de a lua măsuri pentru a reduce impactul bolii asupra persoanelor, familiilor şi comunităţilor.
De Ziua Internaţională împotriva cancerului la copii, 15 februarie 2018, se solicit decidenţilor din sistemele medicale, părinţilor, familiilor şi comunităţilor să pretindă guvernelor să colaboreze cu organizaţiile neguvernamentale şi comunităţile locale, pentru a asigura tratament şi îngrijiri adecvate pentru copiii cu cancer.
Scopul Campaniei este „Acces universal mai bun la tratament pentru copiii şi adolescenţii cu cancer”. Mesajul-cheie este „Copiii merită ce este mai BUN!”.
Împreună pentru un viitor mai bun.
Să facem mai mult. Să ne pese mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PERIOADA ÎN CARE POATE FI VIZITATĂ EXPOZIŢIA "AURUL Şl ARGINTUL ANTIC AL ROMÂNIEI" SE PRELUNGEŞTE

Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte în partene-riat cu Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi Muzeul Naţional de Istorie a României, prelungesc perioada în care poate fi vizitată expoziţia „AURUL ŞI ARGINTUL ANTIC AL ROMÂNIEI”, până la data de 25 februarie 2018. Expoziţia este găzduită de […]