Published On: lun, feb. 5th, 2018

Luna Naţională de Prevenire a Cancerului, marcată de DSP Dâmboviţa

nichiduta.ro

Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Dâmboviţa, celebrează în februarie 2018 -„Luna Naţională de prevenire a cancerului”.
Scopul campaniei Luna Naţională de prevenire a cancerului 2018 este de a reduce numărul de decese care pot fi prevenite în fiecare an, prin creşterea gradului de conştientizare în rândul publicului larg şi prin impulsionarea autorităţilor de a lua măsuri suplimentare împotriva cancerului.
Sub sloganul „Noi Putem. Eu Pot.”, Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului, 4 februarie 2018, explorează acţiuni pe care putem să le întreprindem pentru a salva vieţi, pentru a atinge echitate în îngrijirea cancerului şi pentru a face o prioritate din lupta împotriva cancerului.
Aşa cum cancerul afectează pe toată lumea în moduri diferite, fiecare avem puterea de a lua măsuri pentru a reduce impactul bolii asupra persoanelor, familiilor şi comunităţilor.
De Ziua Internaţională împotriva cancerului la copii, 15 februarie 2018, se solicit decidenţilor din sistemele medicale, părinţilor, familiilor şi comunităţilor să pretindă guvernelor să colaboreze cu organizaţiile neguvernamentale şi comunităţile locale, pentru a asigura tratament şi îngrijiri adecvate pentru copiii cu cancer.
Scopul Campaniei este „Acces universal mai bun la tratament pentru copiii şi adolescenţii cu cancer”. Mesajul-cheie este „Copiii merită ce este mai BUN!”.
Împreună pentru un viitor mai bun.
Să facem mai mult. Să ne pese mai mult.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente