Published On: lun, apr. 23rd, 2018

Ludovic Orban, întâlnire „la secret” cu liberalii dâmboviţeni

nichiduta.ro

Potrivit unui comunicat de presă transmis în cursul weekend-ului, vinerea trecută ” Ludovic Orban – Presedintele PNL a fost prezent in Municipiul Târgovişte, impreuna cu dl.Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL. Cu această ocazie- se mai spune în text- s-a întâlnit cu membrii Biroului Politic Municipal ai PNL Târgovişte respectiv ai Biroului Politic Judeţean – PNL Dâmboviţa. Au fost discutate o serie de măsuri pentru organizarea alegerilor la nivelul Biroului Politic Municipal.
În cadrul Biroului Politic Judeţean s-a analizat stadiul identificării candidaţilor pentru funcţia de primar din partea PNL în anul electoral 2020.S-a stabilit ca termenul limită pentru identificarea tuturor candidaţilor să fie finalul anului 2018.” Cum a cerut şi cu alte ocazii, Ludovic Orban a atras atenţia că toţi aleşii locali ai PNL trebuie să se comporte ca reprezentanţi ai principalului partid de opoziţie la PSD şi le-a cerut „fie în dialog permanent cu cetăţenii din Târgovişte şi din judeţul Dâmboviţa.Să le explice oamenilor ce doreşte PNL să facă pentru a echilibra economia României.”
Preşedintele partidului s-a întâlnit şi cu primarii PNL din judeţ, cu care, mai spune comunicatul, a analizat „stadiile proiectelor de investitii gestionate de către primarii PNL în localităţile pe care le administrează şi a luat în discuţie modul complet partizan în care înţelege Consiliul Judeţean să colaboreze cu administratiile liberale din Dâmboviţa.”
Remarcăm, cu destulă surprindere, dată fiind şi transparenţa atât de clamată de conducerea PNL, că lipseşte din comunicat orice trimitere la subiectul fierbinte, anume vidul de putere în plan local după demisia anunţată de Marius Caraveţeanu. Este evident că n-a venit ditamai preşedintele de partid doar să analizeze activitatea aleşilor locali ori să discute proiectele cu primarii. La PNL Dâmboviţa busola e dereglată bine de tot şi este puţin probabil să se schimbe ceva în bine, chiar în cazul în care la cârma organizaţiei judeţene ar fi reinstalaţi foştii „interimari” Virgil Guran sau Mihai Volintiru.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro