Published On: mar, mart. 20th, 2018

Lucrările la pasarela de pe Aleea Sinaia vor începe în cel mult două luni

nichiduta.ro

Despre problemele de la pasarela peste calea ferată, situată pe Aleea Sinaia, la ieşirea din Târgovişte spre Aninoasa, primarul Cristian Stan a spus că au la origine proiectarea deficitară şi execuţia de şi mai proastă calitate. Acesta a explicat că au fost erori de execuţie la rosturile de îmbinare a grinzilor şi că, prin actualul proiect de consolidare şi modernizare, sunt prevăzute şi intervenţii destul de laborioase la respectivele îmbinări. În funcţie de condiţiile meteo, edilul a estimat că lucrările de remediere vor începe în cel mult două luni. Tot la această pasarelă au fost executate, în toamna trecută, intervenţii pentru consolidarea pilonilor de rezistenţă.
În altă ordine de idei, trecerea la efectuarea racordurilor la reţeaua de canalizare de centura rutieră va presupune impunerea de restricţii de circulaţie, fiind vehiculate două variante, fiecare cu destule neajunsuri. O posibilitate este aceea de a menţine circulaţia deschisă, dar cu restricţii şi viteză redusă, fie să se închida circulaţia pe tronsoanele pe care se lucrează, fiind agreeată prima dintre posibilităţi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro