Lucrările la drumul de legătură între Bulevardul Brătianu şi Dâmboviţa Mall vor fi încheiate în toamnă

Avansează vizibil, de la o zi la alta, proiectul Primăriei Târgovişte, prin care terasamentul fostei căi ferate uzinale a UPET, paralel cu strada Neagoe Basarab, este transformat în pistă de biciclete, cu iluminat public modern şi încadrată de arbori ornamentali.
Totodată, în cadrul aceluiaşi proiect, se va asigura un acces facil către mall, dinspre bulevardul I.C. Brătianu, prin lărgirea străzii Neagoe Basarab la patru benzi şi se va crea o arteră de legătură între Aleea Trandafirilor şi cartierul CFR, care se va intersecta cu strada Neagoe Basarab. Bretea rutieră foarte utilă din perspectiva preluării traficului din Alee, cu posibilitate de acces pe bulevardul Regele Ferdinand şi apoi direct pe centura oraşului. Proiectul vizează şi realizarea în zonă a cel puţin 30 de locuri de parcare.
Potrivit primarului Cristian Stan, lucrările vor fi finalizate în această toamnă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost înfiinţată Liga Studenţilor Pro România, filiala Dâmboviţa

Coordonatoarea Organizaţiei de Tineret a Pro România Dâmboviţa, Irena Dumitru, a anunţat înfiinţarea Ligii Studenţilor, în care au fost cooptaţi tineri care n-au mai cochetat până acum cu politica. În funcţia de coordonator interimar al Ligii Studenţilor Pro România Dâmboviţa a fost desemnată Andreea Ştefania Ionică. Are 21 de ani, […]