Published On: joi, mart. 14th, 2019

Lucrări executate în avans la Grădiniţa nr. 15

nichiduta.ro

La Grădiniţa nr. 15, unde se execută intervenţii pe zona de reabilitare şi modernizare, constructorii nu numai că au respectat graficele, dar sunt şi lucrări executate în avans. Acest aspect a fost confirmat şi de primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, cu prilejul vizitei efectuate în această dimineaţă, împreună cu vicepri-marii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, precum şi şefii unor direcţii din primărie. A fost terminat acoperişul nou şi echipele de muncitori au înlocuit în mare măsură instalaţiile interioare. Proiectul are o valoare de 2,9 milioane de lei şi sunt şanse mari ca obiectivul să fie finalizat înainte de termen.
Primarul Cristian Stan a amintit cu acest prilej că mai sunt deschise şase şantiere pentru dezvoltarea – reabilitarea infrastructurii de educaţie, la creşele nr. 8, 13, 14, şi 16, la Grădiniţa nr. 13 şi la CN Constantin Carabella, unde se construieşte o bază sportivă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro