Published On: joi, sept. 14th, 2017

Lucrări de modernizare la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto

nichiduta.ro

Elevii Liceului Tehnologic de Transporturi Auto, rezultat în urma fuzionării fostului Liceu Auto cu fostul Liceu Tehnologic Nicolae Mihăescu (profil Construcţii), au la dispoziţie din această toamnă un teren de sport modern, care include amenajări pentru sporturi de echipă şi pistă de atletism. Ambele suprafeţe sunt sintetice şi s-a lucrat inclusiv la împrejmuire.
Primarul Cristian Stan a precizat că au fost alocate peste 800000 de lei, fiind executate şi lucrări de reabilitare la 15 săli de clasă, la holuri şi grupuri sanitare. În urma comasării, aici învaţă mai mult de 600 de elevi, care au la dispoziţie o bază materială bine pusă la punct. Intenţia administraţiei publice locale este de a susţine liceele tehnologice, ca unităţi în care elevii se pot califica în meserii deficitare pe piaţa muncii.
La vizita în teren, alături de primarul Cristian Stan au participat viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, Cosmin Bozieru – consilier al primarului, şefi de direcţii din primărie.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro