LUCRĂRI DE ASFALTARE PE STRADA CALEA IALOMIŢEI

Ca urmare a degradărilor apărute pe strada Calea lalo-miţei, la nivelul covorului asfaltic, Primăria Municipiului Târgovişte a decis ca stratul de uzură să fie refăcut integral pe întreaga suprafaţă a părţii carosabile.
Administraţia locală a luat această decizie în contextul în care, în ultimele luni, stratul de asfalt de pe strada menţionată a fost peticit în mai multe locuri, iar degradarea continua.
Ţinem să precizăm că turnarea noului strat de asfalt se face exclusiv pe cheltuiala constructorului, în baza obligaţiei de garanţie.
Frezarea stratului vechi de asfalt, turnarea unui nou covor asfaltic, dar şi intervenţiile în zona căminelor de canalizare şi a gurilor de scurgere, vor dura aproximativ 10 zile.
Regretăm disconfortul generat în legătură cu traficul rutier din zonă, însă aceasta era singura alternativă pentru a evita cârpirea repetată a drumului, coroborată cu remedierea străzii în viitor, după expirarea perioadei de garanţie, suportată din bugetul local.
Precizăm că nu vor fi acceptate lucrări care să nu corespundă din punct de vedere calitativ.

George Enache Consilier primar Primăria Muncipiului Târgovişte

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

APIA: Se depun solicitările pentru subvenţia la motorina utilizată în agricultură, în trimestrul II/2021

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judeţean Dâmboviţa primeşte, în luna iulie, cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul II/2021.Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă pentru motorina […]