Published On: vin, sept. 29th, 2017

Lucrări de asfaltare în zona Constantin Brâncoveanu

nichiduta.ro

Primăria Târgovişte a continuat programul de reabilitare a infrastructurii rutiere cu lucrări de asfaltare pe străzile Milioara şi Constantin Brâncoveanu (artera paralelă). Finanţarea acestor lucrări a fost asigurată de la bugetul local dar şi de la bugetul de stat, prin PNDL II. După cum a precizat primarul Cristian Stan, cu prilejul vizitei în teren, Strada Constantin Brâncoveanu – artera paralelă, face parte din lotul care mai include străzile Justiţiei, Iazului, Horia, Cloşca, Crişan, Gimnaziului, Berzei, Morilor şi George Petraşcu, cu o valoare a investiţiilor de trei milioane de lei, iar pentru Strada Milioara a fost alocată suma de 240000 lei, fonduri proprii.
La vizita în teren au mai participat viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, şefi de direcţii din primărie şi Cosmin Bozieru, consilier al primarului.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro