LPF, APEL CĂTRE ECHIPELE DIN LIGA I

Mihai ROŞOIU

În seara de 8 martie 2020, conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal a solicitat tuturor cluburilor din Casa Liga 1 luarea de măsuri ca urmare a situaţiei impuse de către Guvernul României, în legătură cu prezenţa şi răspândirea coron-avirusului în rândul populaţiei.
Liga Profesionistă de Fotbal solicită astfel verificarea şi supravegherea permanentă a stării de sănătate a jucătorilor şi a staff-urilor tehnice şi administrative, de către medicul echipei sau de către personalul medical responsabil.
Toate aceste lucruri se vor efectua astfel încât, în cazul nedorit al suspiciunii sau al identificării ferme a unei situaţii de contaminare cu COVID 19, clubul respectiv să anunţe imediat atât Liga Profesionistă de Fotbal, cât şi autorităţile medicale locale competente, în vederea dispunerii de urgenţă a măsurilor organizatorice şi a protocoalelor specifice impuse de această situaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA COBOARĂ UN LOC ÎN CLASAMENTUL WTA

Simona Halep se menţine pe locul 2 WTA, cu 6.076 de puncte, în clasamentul dat publicităţii luni. Lider este în continuare australianca Ashleigh Barty, cu 8.717 puncte. În Top 10 WTA, Sofia Kenin a urcat o poziţie, până pe 4, iar Elina Svitolina, două, până pe 5. Au coborât Bianca […]