Lotul I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa a obţinut locul III la faza naţională a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat.

Şi în acest an, echipa reprezentativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa a reuşit să facă o figură frumoasă la faza naţională a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat, desfăşurată în perioada 19 – 21 septembrie, în oraşul Mioveni (jud.
Argeş).
Pompierii dâmboviţeni au ocupat un onorant loc III la proba „Descarcerarea din autovehicule”, dovedind încă o dată că sunt printre cei mai buni din ţară, adevăraţi profesionişti în „arta descarcerării”. Componenţa lotului dâmboviţean a fost următoarea:
– şeful lotului: Lt. col. Matei Florin;
– antrenor: Slt. Pisău lon;
– concurenţi: plt. adj. Măntescu Eugen, plt. adj. Gheorghe Bogdan, plt. adj. Dumitrache Giorgian, plt. adj. Guran Cătălin, plt. maj. Costache Marius, plt. maj. Păun Valentin, plt. maj. Măruţă Alexandru, sg. maj. Moga Aurelian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Incendiu la o magazie din localitatea Bungetu

Pompierii dâmboviţeni au intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă (3 de la Detaşamentul Târgovişte şi 1 de la Detaşamentul Titu) pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie din localitatea Bungetu – comuna Văcăreşti. Au ars: magazia pe o suprafaţă de cca. 50 mp, materiale combustibile […]