Published On: joi, mai 24th, 2018

lonuţ Timofte, record de cursă la Semimaratonul Târgovişte

nichiduta.ro

Plutonierul major Timofte lonuţ a reprezentat anul acesta Jandarmeria la a lll-a ediţie a semimaratonului Târgovişte – o competiţie care a presupus parcurgerea mai multor probe pe categorii de vârstă, de la sub 15 ani până la 60+.
Competiţia s-a desfăşurat pe un traseu stabilit de organizator în municipiul Târgovişte. Jandarmul dâmboviţean a intrat în concurs la categoria Open, individual, care a constat în parcurgerea unei distanţe de 21 km, al cărui timp maxim de parcurgere a fost limitat la 3 ore şi s-a clasat pe locul 1 din peste 100 de participanţi, obţinând un timp de 1 oră, 13 minute şi 48 de secunde. Pasionat de alergare, subofiţerul va participa în perioada 12-15 iunie a.c., la campionatul naţional de atletism organizat de Ministerul Afacerilor Interne, iar pe data de 16 iunie a.c., la maratonul montan – „Sky Race Intersport”, categoria „Salvamont -Jandarmerie”, desfăşurat în Munţii Retezat, care va consta în parcurgerea unui traseu de 28 km, particularitatea acestei competiţii constând în alergarea montană la o altitudine de peste 1500 m.
Plutonierul major Timofte lonuţ îşi desfăşoară activitatea în cadrul lnspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa din anul 2006. Timp de aproape 4 ani, subofiţerul a participat la peste 40 de competiţii (semimaratoane pe asfalt, maratoane pe asfalt, martoane montane şi crosuri), la care a obţinut rezultate notabile.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro