lonuţ Timofte, record de cursă la Semimaratonul Târgovişte

Plutonierul major Timofte lonuţ a reprezentat anul acesta Jandarmeria la a lll-a ediţie a semimaratonului Târgovişte – o competiţie care a presupus parcurgerea mai multor probe pe categorii de vârstă, de la sub 15 ani până la 60+.
Competiţia s-a desfăşurat pe un traseu stabilit de organizator în municipiul Târgovişte. Jandarmul dâmboviţean a intrat în concurs la categoria Open, individual, care a constat în parcurgerea unei distanţe de 21 km, al cărui timp maxim de parcurgere a fost limitat la 3 ore şi s-a clasat pe locul 1 din peste 100 de participanţi, obţinând un timp de 1 oră, 13 minute şi 48 de secunde. Pasionat de alergare, subofiţerul va participa în perioada 12-15 iunie a.c., la campionatul naţional de atletism organizat de Ministerul Afacerilor Interne, iar pe data de 16 iunie a.c., la maratonul montan – „Sky Race Intersport”, categoria „Salvamont -Jandarmerie”, desfăşurat în Munţii Retezat, care va consta în parcurgerea unui traseu de 28 km, particularitatea acestei competiţii constând în alergarea montană la o altitudine de peste 1500 m.
Plutonierul major Timofte lonuţ îşi desfăşoară activitatea în cadrul lnspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa din anul 2006. Timp de aproape 4 ani, subofiţerul a participat la peste 40 de competiţii (semimaratoane pe asfalt, maratoane pe asfalt, martoane montane şi crosuri), la care a obţinut rezultate notabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PREVENIREA INFRACŢIUNILOR CONTRA PATRIMONIULUI, ÎN ATENŢIA POLIŢIEI

Adoptarea unei conduite preventive, luarea măsurilor de siguranţă şi acordarea unei atenţii sporite protejării bunurilor proprii reprezintă condiţiile importante pentru reducerea infracţiunilor contra patrimoniului. De aceea, o zi în „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii” este dedicată activităţilor menite să informeze cetăţenii cu privire la astfel de fapte. Sondajele de opinie realizate de […]