lonuţ Timofte, locul II la „Subcarpaţi TRAIL RUN” -categoria de vârstă +35 ani

Plutonierul-major lonuţ Timofte a reprezentat timp de peste 4 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai mult de 70 de competiţii sportive (maratoane montane, semimara-toane pe asfalt, crosuri etc.), la care a obţinut rezultate notabile.
Weekend-ul trecut jandarmul montan a obţinut o nouă performanţă. S-a clasat pe locul II la categoria de vârstă +35 ani în cadrul concursului „Subcarpaţi TRAIL RUN”.
Pasionat de sport şi de alergarea montană, subofiţerul a intrat în competiţia menţionată la proba de cros şi a parcurs o distanţă de 12 km cu +450 de metri diferenţă de nivel, la care a obţinut un timp de 1 oră, 3 minute şi 58 de secunde.
Plutonierul-major Ionuţ Timofte îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Recomandările poliţiştilor pentru o adolescenţă în siguranţă

În vederea creşterii gradului de siguranţă al copiilor şi adolescenţilor, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Dâmboviţa îi sfătuiesc pe tineri să evite compania persoanelor violente şi cunoscute cu un comportament delincvent.Analizaţi singuri, pe baza educaţiei primite, riscurile la care vă expuneţi şi nu vă lăsaţi […]