lohannis: Sportivii profesionişti îşi pot relua cantonamentele, dar competiţiile nu vor începe în prima etapă”

Mihai ROŞOIU

Preşedintele Klaus lohannis a declarat, marţi, că sportivii profesionişti îşi pot relua cantonamentele, în condiţii speciale de igienă şi de verificări medicale. Competiţiile sportive nu vor începe în prima fază de relaxare a restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, a precizat el.
„Pentru sportivi avem două situaţii. Profesioniştii îşi pot relua cantonamentele, în condiţii speciale de igienă, de verificări medicale, însă competiţiile sportive în această primă etapă nu vor începe. Deci, repet, sportivii profesionişti îşi pot relua cantonamentele în condiţii foarte clar descrise, dar competiţiile sportive nu vor fi reluate, acum, în prima etapă. Pentru sportivii amatori, este posibil să-şi reia activitatea doar acolo unde se face sport individual, sport individual inclusiv dacă se foloseşte o bază sportivă, dar numai în aer liber. Deci, pentru amatori, este posibil să-şi reia activitatea doar la sporturi individuale şi doar în aer liber. Iar dacă se foloseşte o bază sportivă, accesul în vestiar, acolo unde îşi schimbă echipamentul, nu este permis”, a declarat Iohannis. Starea de urgenţă va înceta şi guvernul va relaxa, începând din 15 mai, restricţiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SCHIMBARE ÎN SISTEMUL DE PROMOVARE ÎN LIGA A III A

Odată cu anunţul „îngheţării” campionatului Liga 3, ediţia 2019/2020, şi desemnarea modului în care se va promova în Liga 2, Federaţia Română de Fotbal a transmis şi noua strategie făcută pentru deciderea echipelor care urcă în această vară din Liga 4. Barajele de promovare stabilite în luna februarie vor fi […]