Locuri de muncă sezoniere în agricultură -Spania, Campania 2019

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă, promovează oferta unui angajator din Spania – SUREXPORT, de 800 locuri de muncă (dintre care 400 locuri pentru femei şi 400 de locuri pentru cupluri), pentru munca sezonieră în agricultură pentru recoltarea căpşunilor, campania 2019 (nu se solicită experienţă).
Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 de ore şi 15 min/săptămână împărţite în 6 zile, ziua de odihnă nu este neapărat duminica. Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt: (IRPF=impozit) = 2% impozit, asigurare medicală = 113 euro/lună. Perioada de probă este de 15 zile. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilităţilor). Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din salariile pe care le va primi angajatul. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este suportată de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Dâmboviţa din Târgovişte. Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele acte: cererea tip (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, CV, adeverinţă medicală „apt pentru muncă”. Preselecţia solicitanţilor care doresc să ocupe un loc de muncă la acest angajator va fi făcută de către consilierii EURES, iar CV-urile selectate vor fi trimise la angajator pentru selecţia propriu-zisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA S-A ÎMPIEDICAT LA BUCUREŞTI Metaloglobus Bucureşti - Chindia Târgovişte 0-0

Stadion: Metaloglobus (Bucureşti); Metaloglobus: Anca-Trip – C-tin. Costache, Bg. Panait, Caramalău (cpt.), Sava, Negotei, Mino Sota, Val. Andrei, Şt. Niculae, VI. Vlad, Ov. Herea Rezerve: Rob. Geantă – Pham Huy, Ghenovici, M. Albert, Culda, Sane, Riza Antrenor: Cristian Popovici Chindia: Aioani – Andr. Şerban, D. Novac, Martac, Dudea, D. Dumitraşcu, […]