Published On: mar, ian. 23rd, 2018

Locuri de muncă pentru studenţi în Germania, pe perioada vacanţei

nichiduta.ro

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează selecţie pentru studenţii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minim 2 luni).
La selecţie pot participa studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană. Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.
Studenţii care au domiciliul, sau sunt înregistraţi la Universitatea Valahia din Târgovişte, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în vederea înregistrării dosarelor.
Înregistrarea se va desfăşura în perioada 15.01.2018 – 09.02.2018, în intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 şi vineri, orele 09.30 –
12.30.
Informaţii suplimentare cu privire la condiţiile de mediere, documentele necesare înregistrării dosarelor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0732100377,sau se găsesc pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, www.dambovita.anofm.ro.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente