Locul trei pe lista PMP, Ioana Constantin, acţiune electorală la Târgovişte

Ioana Constantin, locul trei pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, după Traian Băsescu şi Eugen Tomac, a fost astăzi în Târgovişte, unde s-a întâlnit cu activul de partid – Liliana Niţu, preşedinte de filială, şi a participat la o acţiune cu caracter electoral. N-a lipsit din program conferinţa de presă în cadrul căreia n-a menajat deloc principalul partid de guvernare, afirmând că „România este capturată de nişte analfabeţi, infractori şi ticăloşi”. Un limbaj dur, întărit din când în când cu uşoare bătăi în masă, atitudine mai rar întâlnită la politicienii din generaţia nouă, care tot clamează o schimbare de atitudine.
Legat de referendum, Ioana Constantin a declarat că PMP susţine acest demers, avertizând că, în eventualitatea în care „nu va trece (nu va fi validat, din lipsă de cvorum n.n.) nu va fi un eşec al lui Johannis ci un eşec al întregii Românii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

380 de fermieri dâmboviţeni sunt aşteptaţi să depună solicitările pentru subvenţia la motorină aferentă trimestrului I

În luna aprilie, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură primeste cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul I / 2019. Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă pentru motorina […]