Published On: vin, apr. 5th, 2019

Locul trei pe lista PMP, Ioana Constantin, acţiune electorală la Târgovişte

nichiduta.ro

Ioana Constantin, locul trei pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, după Traian Băsescu şi Eugen Tomac, a fost astăzi în Târgovişte, unde s-a întâlnit cu activul de partid – Liliana Niţu, preşedinte de filială, şi a participat la o acţiune cu caracter electoral. N-a lipsit din program conferinţa de presă în cadrul căreia n-a menajat deloc principalul partid de guvernare, afirmând că „România este capturată de nişte analfabeţi, infractori şi ticăloşi”. Un limbaj dur, întărit din când în când cu uşoare bătăi în masă, atitudine mai rar întâlnită la politicienii din generaţia nouă, care tot clamează o schimbare de atitudine.
Legat de referendum, Ioana Constantin a declarat că PMP susţine acest demers, avertizând că, în eventualitatea în care „nu va trece (nu va fi validat, din lipsă de cvorum n.n.) nu va fi un eşec al lui Johannis ci un eşec al întregii Românii”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro