Published On: mar, dec. 8th, 2015

Locul I la expoziţia Internaţională de Arte Plastice a Şcolilor de Artă

nichiduta.ro

mihai serbanescuA devenit obişnuinţă ca elevii clasei de pictură a Şcolii de Artă „Octav Enigărescu” din Târgovişte să se întoarcă cu premii de la fiecare concurs la care participă. Elevii profesorului Mihai Şerbănescu, de la clasa de pictură, au participat la cea de-a XXI-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Arte Plastice a Şcolilor de Artă şi s-au întors cu premiul I.
Au fost peste 60 de participanţi din şapte ţări, iar de la Şcoala Populară de Arte au participat patru elevi, iar Anghel Andrei Tiberiu a reuşit să se întoarcă cu premiul I. Expoziţia a avut mai multe secţiuni de participare: pictură, grafică, arta decorativă, modă şi fotografie, iar premiantul târgoviştean a câştigat la secţiunea pictură-grafică.
„Am participat dea lungul timpului la 15 ediţii şi am luat, de nenumărate ori, premiul I, II sau III. Asta înseamnă că Târgoviştea, pe harta culturală a lumii, ţinând cont că este vorba de un concurs internaţional, ocupă locul I. Este de subliniat faptul că la Şcoala Populară de Arte, Octav Enigărescu, la clasa de pictură, vin copii înzestraţi cu talent.” a declarat profesorul îndrumător, Mihai Şerbănescu.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro