Published On: lun, mart. 27th, 2017

Locul 2 nu mai e atât de departe. MUNICIPAL BATE FOSTA, ACTUALA ŞI VIITOAREA CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI. CSM Târgovişte – CS Volei Alba-Blaj 3:0 (25:20, 25:18, 25:22)

Cu siguranţă că nu-ţi poţi spăla păcatele doar cu o victorie, dar succesul Târgoviştei din meciul cu Blajul poate fi punctul de plecare în cursa pentru locul al doilea pentru că în mod evident, despre titul este inutil să discutăm.
Contra fostei, actualei şi viitoarei campioane a României, Municipal a făcut un joc bun, pe alocuri impresionant, iar victoria a venit absolul firesc, chiar dacă au existat momente în care oaspetele au avut iniţiativa. De fapt a fost cu adevărat remarcabil la prestaţia fetelor lui Nesic în meciul de sâmbătă. Chiar şi atunci când au fost conduse, nu au lăsat senzaţia că se poate întâmpla ceva rău în această confruntare.
A fost încă o zi bună a Alexandrei Trică, o fată care nu conteneşte să ne surprindă la fiecare meci jucat în tricoul Municipalului. În sezoanele petrecute la Târgovişte, brăileanca a fost mai mereu o soluţie de avarie pentru fiecare tehnician care a stat pe banca Municipalului, însă de fiecare dată jucătoarea a dovedit că merită mai mult decât i se oferea. În actualul campionat lucrurile au fost identice, iar Trică nea mai oferit o lecţie de comportament şi valoare. A strâns din dinţi, şi-a muşcat buzele sau a plâns în pumni, dar n-a renunţat, iar acum a fost numărul 1 în două dintre meciurile importante ale play-off-ului, cu Dinamo şi CS Municipal.
La fel s-a întâmplat şi cu Maia Collar sau Diana Calotă, două jucătoare în care, cel puţin aparent, Nesic nu-şi punea mari speranţe la începutul sezonului, dar care au dovedit că sunt capabile de multe lucruri bune şi că sunt capabile să scoată echipa din mocirlă atunci când e nevoie.
Contra Blajului întreaga echipă a jucat bine, însă victoria de sâmbătă nu schimbă prea mult datele problemei pentru Municipal. Diferenţa faţă de CSM Bucureşti a rămas de trei puncte, iar succesul de sâmbătă nedublat de o victorie pe terenul echipei din Capitală devine inutil. Marţi, pe 28 martie, Târgoviştea merge la Bucureşti pentru o partidă esenţială în lupta pentru locul doi. Dacă le bat pe bucureştence, elevele lui Nesic devin favorite la medalia de argint. În caz contrar, totul se năruie!

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>