Published On: vin, mai 12th, 2017

Loc de joacă reamenajat complet, lângă Piaţa Vlad Ţepeş

nichiduta.ro

Echipe de muncitori lucrează la curăţarea terenului situat în vecinătatea Pieţei Vlad Ţepeş şi delimitat de strada cu acelaşi nume. Este vorba despre o suprafaţă de 1500 de metri pătraţi, care urmează să fie complet reamenajată ca loc de joacă şi spaţiu verde. Cu prilejul vizitei efectuate ieri în teren, însoţit de viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, primarul Cristian Stan a precizat că locul de joacă propriu-zis va ocupa 500 de metri pătraţi, aparatele urmând să fie montate pe o suprafaţă circulară acoperită cu tartan.
De jur împrejur va fi amenajat spaţiul verde, cu alei , mobilier stradal nou şi ilumunat public, urmând să fie montate inclusiv aparate pentru gimnastică în aer liber iar zona beneficiază de sistem stradal de supraveghere video. Intenţia autorităţilor este ca , în aproximativ o lună de zile, locaţia să arate ca un spaţiu urban civilizat, cu loc de joacă modern şi un loc de recreere îngrijit, cu verdeaţă şi toate dotările necesare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro