Loc de joacă reamenajat complet, lângă Piaţa Vlad Ţepeş

Echipe de muncitori lucrează la curăţarea terenului situat în vecinătatea Pieţei Vlad Ţepeş şi delimitat de strada cu acelaşi nume. Este vorba despre o suprafaţă de 1500 de metri pătraţi, care urmează să fie complet reamenajată ca loc de joacă şi spaţiu verde. Cu prilejul vizitei efectuate ieri în teren, însoţit de viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, primarul Cristian Stan a precizat că locul de joacă propriu-zis va ocupa 500 de metri pătraţi, aparatele urmând să fie montate pe o suprafaţă circulară acoperită cu tartan.
De jur împrejur va fi amenajat spaţiul verde, cu alei , mobilier stradal nou şi ilumunat public, urmând să fie montate inclusiv aparate pentru gimnastică în aer liber iar zona beneficiază de sistem stradal de supraveghere video. Intenţia autorităţilor este ca , în aproximativ o lună de zile, locaţia să arate ca un spaţiu urban civilizat, cu loc de joacă modern şi un loc de recreere îngrijit, cu verdeaţă şi toate dotările necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se caută ingineri mecanici, chimişti şi constructori

In baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 179 de locuri de muncă vacante, din care 27 de solicitări se adresează persoanele cu studii superioare şi 117 muncitorilor calificaţi. Este nevoie de ingineri specializaţi în prelucrări mecanice, în construcţii civile, şi chimişti, de auditori interni, economişti, […]