Loc de joacă modernizat „din temelii”, pe Str. Diaconu Coresi

Încă un loc de joacă integral modernizat a fost dat în folosinţă pe Strada Diaconul Coresi, din Microraionul IV al municipiului. Inaugurarea noului obiectiv reprezintă în pas în plus pentru finalizarea programului demarat cu aproape doi ani şi jumătate în urmă de executivul Primăriei Târgovişte, privind reabilitarea şi modernizarea locurilor de joacă existente şi construirea altora noi, cu finanţare de la bugetul local.
Ieri dimineaţă, au efectuat o vizită în teren primarul Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădules-cu, însoţiţi de şefi de direcţii din cadrul PMT. Primarul Cristian Stan a remarcat faptul că aspectul zonei delimitate de două blocuri de locuinţe, în suprafaţă de aproximativ 5000 metri pătraţi, a fost schimbat radical. Au fost recondiţionate aparatele vechi şi deteriorate, au fost reamenajate aleile piet-onale, iluminatul public şi montat mobilier stradal nou, valoarea totală a investiţiei fiind de 200000 de lei. Ca investiţie complementară, în perioada imediat următoare va fi asfaltată şi o zonă de parcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Persoanele cu grad de handicap grav sau accentuat vor beneficia de un spor 15% la salariul de bază

Potrivit unui proiect aflat pe agenda guvernului, persoanele încadrate cu handicap grav sau accentuat, indiferent de tipul acestuia, vor beneficia de un spor de 15% din salariul de bază pentru activitatea desfăşurată în cadrul programului normal de lucru. În acest sens a fost adoptată o Hotărâre care se aplică persoanelor […]