Published On: joi, mart. 16th, 2017

loan Marinescu, consilier principal pe probleme ISU în judeţul Dâmboviţa

nichiduta.ro

De astăzi, loan Marinescu, fostul prefect al judeţului Dâmboviţa s-a reîntors la Dâmboviţa, după un an în care a activat pe un post în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Acesta a fost detaşat pentru o perioadă de trei luni în judeţul Dâmboviţa, în funcţia de consilier principal, urmând să se ocupe de domeniul situaţiilor de urgenţă (ISU). loan Marinescu are un birou în cadrul Prefecturii Dâmboviţa,la etajul II. loan Marinescu, consilier principal în cadrul Compartimentului Strategii şi programe guvernamentale, dezvoltare economică, servicii publice deconcentrate şi situaţii de urgenţă şi ordine public din cadrul Prefecturii Dâmboviţa, se află în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului.
loan Marinescu cunoaşte foarte bine problemele pe situaţii de urgenţă din administraţia dâmboviţeană şi asta de când a fost prefect al judeţului Dâmboviţa – când a avut o activitate serioasă. Controla tot, de la steagurile instituţiilor până la problemele privind situaţiile de urgenţă din toate localităţile dâm-boviţene. De fapt, loan Marinescu şi-a dorit şi îşi doreşte să facă administraţie în folosul comunităţilor, nu politică.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro