Published On: vin, mai 13th, 2016

Liviu Dragnea, în vizită de lucru în Dâmboviţa

nichiduta.ro

liviu dragneaPreşedintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa. După o întâlnire cu activul de partid, liderul PSD a susţinut şi o conferinţă de presă la sediul PSD Dâmboviţa. Printre subiectele abordate, a adus în discuţie şi activarea scutului antirachetă de la Deveselu, care este un pas important, pe care România şi Statele Unite îl fac pentru a proteja flancul estic al Alianţei Nord Atlantice: „Astăzi, 12 mai 2016, marcăm un moment însemnat al cooperării dintre România şi Statele Unite ale Americii. Activarea scutului antirachetă de la Deveselu este un pas important, pe care România şi Statele Unite îl fac pentru a proteja flancui estic al Alianţei Nord Atlantice.
Acest proiect consolidează rolul României în interiorul NATO şi arată angajamentul ferm pe care ţara noastră l-a făcut pentru asigurarea securităţii colective a statelor membre.
În climatul geopolitic complicat, PSD va susţine în continuare angajamentul României de alocare a 2% din PIB, începând cu anul 2017, pentru apărare”, a afirmat Liviu Dragnea. Gazdele preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, au fost preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, şi preşedintele PSD Târgovişte, Cristian Stan. Vom reveni cu amănunte în ediţia de luni.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro