LIRA BUCEGILOR, EDIŢIA 2018, în comuna Moroeni

Grupul Folk ” OM BUN”, Trupa
„CALENDAR” şi Radu Pietreanu
au făcut un spectacol de zile mari la Căminul Cultural Moroeni, în deschiderea celei de-a treia ediţii a evenimentului LIRA BUCEGILOR, EDIŢIA 2018.
LIRA BUCEGILOR este rezultatul unui parteneriat între Primăria Moroeni şi Asociaţia pentru Turism Ecologic (A.T.E.) Bucovina. Acest parteneriat are ca scop organizarea şi desfăşurarea evenimentului cultural artistic cu specific montan de tip „LIRĂ’, precedat de o acţiune de ecologizare a Platoului Padina, unde vor participa echipe mixte de localnici şi membri ai cluburilor şi asociaţiilor montane. Lucian Ştefan, preşedintele Asociaţiei pentru Turism Ecologic (A.T.E.) Bucovina, a ţinut să mulţumească autorităţilor din Moroeni, parteneri în organizarea acestui eveniment devenit deja tradiţie.
Laurenţiu Moraru, primarul comunei dâmboviţene Moroeni, este gazda acestui eveniment care a reunit în localitate iubitori ai muntelui din toate colţurile ţării.
Spectacolul oferit de Grupul Folk ” OM BUN”, Tmpa „CALENDAR” şi Radu Pietreanu, a fost extraordinar.
De la eveniment nu au lipsit invitaţii: consilierii locali din Moroeni, primarii comunelor Buci-umeni, Măneşti, Ocniţa şi primarul şi viceprimarul oraşului Fieni. LIRA BUCEGILOR se află la cea de-a treia ediţie şi se desfăşoară în perioada în perioada 25-27 mai,în comuna Moroeni, zona Padina – Peştera care a fost declarată staţiune de interes naţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Siguranţa rutieră - ultima temă a Săptămânii Prevenirii Criminalităţii

Ultima zi a campaniei Săptămâna Prevenirii Criminalităţii, a fost dedicată siguranţei rutiere. Astfel, în cadrul Proiectului „Şcoala siguranţei TEDI”, poliţiştii de la prevenire i-au vizitat pe elevii de la Şcoala Gimnazială Dragomireşti, împreună cu mascota proiectului, ursul Tedi. Poliţiştii le-au prezentat şcolarilor noţiuni de educaţie rutieră, astfel încât aceştia să […]