LIGA A ll-A ÎNCEPE PE 4 AUGUST

Mihai ROŞOIU

In cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF de luni, 4 iunie, a fost aprobat calendarul competiţional pentru noul sezon al Ligii 2 Casa Pariurilor. Campionatul va începe în week-endul 4-5 august, urmând în 2018 să se joace 21 de etape. Ultima rundă din acest an va avea loc în 8-9 decembrie.
Liga 2 Casa Pariurilor se va relua în 23-24 februarie 2019 şi va avea programată ultima etapă, cea cu numărul 38, în weekendul 1-2 iunie 2019.
In noul sezon de Liga 2 vor participa 20 de cluburi. Primele două vor promova în Liga 1, a treia clasată va disputa un baraj în dublă manşă cu locul 6 din play-out-ul Ligii 1. Echipele clasate pe locurile 16-20 vor retrograda în al treilea eşalon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CERTIFICATUL DE ŞCOALĂ EUROPEANĂ PENTRU SEMINARUL TEOLOGIC ORTODOX SF. IOAN GURĂ DE AUR DIN TÂRGOVIŞTE

Eveniment important, la sfârşitul lunii trecute, pentru învăţământul dâmboviţean: astfel, joi, 24 mai 2018, în Sala Nicolae lorga a Palatului Parlamentului României din Bucureşti, Seminarul Teologic Ortodox Sf. loan Gură de Aur din Târgovişte, reprezentat de o delegaţie a şcolii condusă de Arhidiac. Prof. dr. Bogdan Hrestic, directorul şcolii, a […]