LIGA A ll-A. ETAPA A 12-A. REZULTATE COMPLETE

Mihai ROŞOIU

În perioada 21-28 octombrie 2018, la Satu Mare vor avea loc Campionatele Naţionale de box rezervate cadeţilor. Secţia de profil din cadrul clubului va deplasa în nord-vestul ţării opt sportivi, care vor fi însoţiţi de antrenorul Nicu Tamaş.
Ionuţ Împărăţel, Mihuţ Manea, Nicuşor Lungu, Gabriel Ciufu, ALberto Darmaz, Leonard În perioada 21-28 octombrie 2018, la Satu Mare vor avea loc Campionatele Naţionale de box rezervate cadeţilor. Secţia de profil din cadrul clubului va deplasa în nord-vestul ţării opt sportivi, care vor fi însoţiţi de antrenorul Nicu Tamaş.
Ionuţ Împărăţel, Mihuţ Manea, Nicuşor Lungu, Gabriel Ciufu, ALberto Darmaz, Leonard Varga, Marian Moisică şi Laurenţiu Georgescu sunt cei opt pugilişti care se vor afla la startul concursului şi în care Nicu Tamaş îşi pune mari speranţe: „Mergem la Satu Mare să obţinem 3 sau patru medalii. Am convingerea că vom realiza câteva rezultate bune, aşa cum s-a întâmplat în cele mai multe dintre competiţiile la care am participat”, a spus antrenorul dâmboviţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

UN NOU SUCCES ÎN AMICALE CSM Târgovişte - VK Beroe Stara Zagora 3-0 (25-23, 25-17, 25-14)

Cu zece zile înainte de debutul oficial în noul sezon competiţional, echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a susţinut un nou meci de verificare. Adversara formaţiei noastre a fost VK Beroe Stara Zagora, echipă pe care elevele lui Valerijan Luka au înfruntat-o şi la revenirea din cantonamentul […]