LIGA A II A SE VEDE LA TV RCS RDS a câştigat licitaţia!

Mihai ROŞOIU

Federaţia Română de Fotbal anunţă încheierea licitaţiei demarate la 25 iulie 2017 privind atribuirea dreptului de transmisie a meciurilor de fotbal disputate în Liga 2, ediţia 20172018.
Concluziile acestei etape a licitaţiei sunt următoarele:
– Au fost primite mai multe oferte pentru toate pachetele disponibile.
– Pentru pachetul ce conţine dreptul de transmisie a opţiunilor 1 şi 2 din fiecare etapă a fost desemnată câştigătoare oferta SC RCS & RDS SA, aceasta fiind considerată conformă cu potenţialul pieţei pentru actuala ediţie a Ligii 2.
– Din dorinţa de a oferi tuturor participanţilor la licitaţie şanse egale şi având în vedere atât interesul, cât şi potenţialul financiar în creştere faţă de precedentele ediţii, pentru celelalte pachete disponibile va fi organizată o nouă procedură ale cărei detalii vor fi comunicate ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mai mulţi miniştri, prezenţi la sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon de la Târgovişte

In vechea cetate de scaun a Ţării Româneşti, la Târgovişte, a avut loc vineri, 11 august 2017, sărbătorirea Sfântului Ierarh Nifon, moment la care au participat peste 20.000 de credincioşi şi pelerini veniţi din ţară, autorităţi naţionale, judeţene şi locale, precum şi personalităţi ale vieţii publice. Momentul cel mai important […]