Published On: lun, apr. 8th, 2013

Liga a 4-a Merge şontăc, şontăc

nichiduta.ro

sportOdinioară falnică, Liga a 4-a dâmboviţeană merge şontâc, şontâc mai departe. Fără trei echipe, Comerţul Viişoara, Utchim Găeşti şi, după toate probabilităţile, C.S. Conţeşti. Ultima a înştiinţat A.J.F. Dâmboviţa, printr-o adresă, că nu va mai participa la nicio competiţie. Totuşi oficialii forului fotbalistic dâmboviţean au programat meciul A.S. Doiceşti din etapa cu numărul 22. Dar echipa antrenată de Dan Ioniţă nu s-a prezentat.
Dar să nu mai contabilizăm greşelile sau retragerile, indiferent cine le-a comis şi cui îi aparţin. Aceste suspine nu au niciun rost. Important este să nu se mai persiste în greşeli, la arbitri, observatori, delegări sau comisii. Altfel campionatul păleşte pe zi ce trece.
Competiţia este slabă şi vicioasă. La fel au devenit şi arbitrajele în partea a doua a sezonului, din care au trecut doar cinci etape. Mai sunt 12 runde şi toată lumea vrea arbitraje corecte, observatori exigenţi. Nu se mai vor: neprezentări, scandaluri, meciuri trucate. Şi atenţie la delegările arbitrilor! Nu se mai vor arbitri de „interese” care să „umble cu cioara vopsită”.
Dacă la acest capitol nu va fi seriozitate şi corectitudine maximă, va deveni o rană care nu se mai închide. Consider că preşedintele Ion Coman poate face singur delegările şi nu vor fi probleme. Nu se vrea ca fotbalul dâmboviţean să se desfigureze şi să se îmbolnăvească. Acum, nu-i un butoi de pulbere, dar nici mult nu-i lipseşte.
Vouă, cei care aţi produs criza, vă pasă?

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro