Published On: vin, Mai 12th, 2017

Liga a 4-a: Etapa a 29-a Derbyul rundei se dispută la Moroieni

Capul de afiş al acestei etape îl constituie meciul de sub poalele Leaotei dintre Bradu Moroieni şi Dentaş Tărtăşeşti.
în sezonul trecut Bradul Moroieni şi CS Petreşti luptau pentru evitarea retrogradării. Dentaş a bătut în deplasare cu 6-0 pe CS Petreşti. Numai că echipa din Petreşti a făcut contestaţie pe Vicenţiu Micu fiul preşedintelui Daniel Micu. Cel contestat nu s-a prezentat la comisie şi CS Petreşti a câtigat la masa verde. Credeau că „Pădurenii” nu vor uita repede acest eveniment care a retrogradat Bradul dar ulterior a rămas în acest eşalon.
Gloria Corneşti, după succesul cu 3-1 la Dragomireşti, rămâne în cărţi. La acest meci, jucătorii de la Gloria au convenit să nu salute arbitrii în semn de protest faţă de arbitrajul Ioanei Mihălăchioiu la partida din deplasare cu Bradul Moroieni piedută cu 0-2.
în această rundă echipa lui Nelu Radu joacă, acasă, cu Unirea Ungureni şi se pune problema doar a scorului.
În 11 etape, a disputat în retur, Voinţa Perşinari a suţinut 9 meciuri. A câştigat 7, a făcut un egal şi a pierdut unul (0-2), acasă cu Dentaş Tărtăşeşti. Băieţii lui Vali Junghie au învins în runda trecută, în deplasare, cu 5-3, pe Petrolul Târgovişte şi au prima şansă în confruntarea de pe teren propriu cu Viitorul Caragiale.
Pe dealul Patrana, PAS Pucioasa e obilgată să învingă pe Spicul Ghimpaţi ca să mai spere la supravieţuire.
Partide interesante sunt cele dintre Flacăra Zăvoiu cu F.C. Brezoaiele, Progresul Mătăsaru cu Luceafărul Dragomireşti şi CS Petreşti cu Petrolul Târgovişte cu echipele gazdă interesante de victorii pentru evitarea retrogradării.
Liderul Recolta Gura Şuţii stă în această rundă în etapa următoare (a 30-a, intermediară, marţi, 16 mai) este programat derbyul Dentaş Tărtăşeşti – Gloria Corneşti. Oficialii formaţiei din Tărtăşeşti vor să se joace la Răcari, iar cei de la Corneşti vor arbitrii din alt judeţ, altefl nu se vor prezenta.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>