Liga a 4-a; Etapa a 13-a GAZUL SE JOACĂ CU FOCUL

A.l.

sportBeteagă, Liga a 4-a a ajuns la borna cu numărul 23. în această rundă s-au disputat doar 6 meciuri. Gaz Metan Finta a jucat la Corneşti doar un minut şi câteva secunde. Pe foaia de arbitraj au înscris 12 jucători (toţi pe fals), majoritatea de la echipa de juniori, numai că doar şapte legitimaţii aveau vize. Un jucător a primit cartonaş galben la un penalty şi pe al doilea, la câteva secunde, pentru proteste. Normal, a fost eliminat şi atunci meciul s-a terminat.
Strategie ieftină. Se practică de ani de zile. Şi înţelepţii de la A.J.F. nu-i dau de cap. Nu găsesc soluţii ca să pună capăt acestei „mizerii”. Adevărul este că nici regulamentul nu prevede vreo sancţiune în acest sens. Este o situaţie şmecheră, care ar trebui să dispară din peisajul fotbalistic. Sub Leaota, Flacăra Moreni a spulberat Voinţa Pietroşiţa cu 5-0 (Grozea 2, Vlădescu, Iliescu şi A. Negrea) şi a ajuns la +17 la „adevăr”. Tot în deplasare a învins şi F.C. Aninoasa 4-0, cu PAS Pucioasa, şi a făcut +15 la „adevăr”. Gloria Corneşti are +21 la „adevăr”. Avântul Produleşti nu iese din pasa neagră. A remizat, acasă, 2-2 cu Bradul Moroeni, şi a rămas fără victorie în retur. Atletic Fieni continuă seria bună (fără înfrângere), după ce a bătut-o lângă campusul universitar, pe Petrolul Târgovişte, cu 1-3. Comerţul Brezoaele a dobândit-o cu greu pe Recolta Gura Şuţii, cu scorul de 2-1, din două greşeli ale adversarilor. A.S. Doiceşti a câştigat fără joc, 0-3, cu Utchim Găeşti şi a făcut 30 de puncte.
în runda viitoare, meciul vedetă este cel dintre F.C. Aninoasa (locul 2, 48 p) şi Gloria Corneşti (1, cu 54 p).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Egal bun pentru nimeni! Chindia Târgovişte - Delta Tulcea 1 - 1 (1 - 1)

Stadion: Eugen Popescu Spectatori: 2000 Au marcat: Văduva / Cl. Draga Arbitri: George Cătălin Găman (Craiova) 5; Asistenţi: Florin Păunescu 6 şi Nicolae Dobrică (ambii Râmnicu Vâlcea) 6. Chindia: Perianu 5 -Pătru 6, Ispas 6, Verdeş 7, Buţu 6 – Honciu 5, I. Şerban (73. Costache 4) 5, Cherchez 5 […]