Liga a 4-a dâmboviteană La jumătatea drumului

A.l.

SPORTCu bune, cu rele, Liga a 4-a dâmboviţeană a trecut de prima parte a campionatului
(turul).
Va ierna în fotoliul de lider echipa F.C. Aninoasa, care a acumulat 39 p, cu patru mai mult decât echipa Atletic Fieni şi cinci decât marea rivală, Flacăra Moreni.
Echipa din Aninoasa are cele mai puţine goluri primite (12), cu unul mai puţin decât Flacăra Moreni.
La capitoiul goluri marcate, ierarhia este următoarea: 1. Flacăra Moreni (56), 2. Atletic Fieni (54) şi 3^ F.C. Aninoasa (53).
În clasamentul „ade- I vărului”, situaţia este următoarea: 1. F.C. Aninoasa (+15), 2. Flacăra Moreni (+13), 3. Bradul Moroeni (+11) şi 4. Atletic Fieni (+8).
Voinţa   Crevedia I (locul 17, cu 3 p) are cele mai multe goluri încasate (72), iar Avicola Tărtăşeşti (15, cu 12 p) a marcat cele mai puţine goluri (15). Cele două echipe sunt nou promovate. Tot 12 puncte avea o altă nou promovată, Unirea Cobia (10, cu 18 p) dacă nu câştiga contestaţiile în  meciurile cu A.S. Doiceşti (scor 0-1) şi Voinţa Perşinari (scor 0-1). Ambele meciuri au avut loc la Cobia.
Luceafărul Drago-mireşti, care a promovat şi ea în vară, este pe locul 13, cu 17 p. Echipa din Dragomireşti a avut un final bun de tur, în care a fost neînvinsă în ultimele patru partide, câştigând şapte puncte.
Surprinde evoluţia slabă a echipei A.S. Doiceşti (16, cu 7 p). A fost părăsită de mulţi jucători. Nici Voinţa Pietroşiţa (14, cu 15) nu stă prea bine.
După un start puternic (a fost pe primul loc), Petrolul Valea Mare a avut o cădere inexplicabilă, ajungând pe locul 11, cu 18 p. în ultimele şapte etape a pierdut pe linie, de două ori cu 1-7, cu Comerţul Brezoaele (deplasare) şi Flacăra Moreni (acasă). Ultimul meci câştigat a fost în etapa a 10-a, pe 5 octombrie 2013.
Petrolul Târgovişte este doar pe locul 7, cu 28 p. Asta şi din cauza rezultatelor modeste de pe teren propriu.
Bradul Mo-roeni, după un exil de doi ani la Pietroşiţa şi Pucioasa, s-a întors în propria casă modernizată şi înfrumuseţată, începând cu etapa a 13-a (26 octombrie 2013), în meciul cu Unirea Cobia (scor 6-1). Este în apropierea podiumului (locul 4, cu 32 p) şi poate emite pretenţii.
Se poate spune că Voinţa Perşinari a avut un sezon bun, terminând prima parte a campionatului pe locul 6, iar dacă nu pierdea, la masa verde, meciul cu Unirea Cobia, era cu două locuri mai sus. în ultimele două etape echipa a fost condusă de Beni Po-pescu, care l-a înlocuit pe Cristi Bădoiu. Acesta n-a mai venit la echipă după meciul din etapa a 15-a (7-2, acasă, cu Voinţa Crevedia).
Echipele
Comerţul s
Brezoaele (5, cu 30 p), Recolta Gura Şuţii (8, cu 28 p) şi Avântul Produleşti (9, cu 20 p) au clasări normale.
Campionatul se reia în luna martie 2014, cu meciurile din retur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CUPA CSM TARGOVIŞTE LA NATAŢIE

La sfârşitul săptămânii trecute, bazinul de înot al Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a fost gazda unei competiţii rezervate tinerilor iubitori de nataţie. Timp de cinci ore, bazinul a fost luat cu asalt de practicanţii înotului, care au oferit momente spectaculoase apaludate de părinţii prezenţi la eveniment. Rezultatele înregistrate la prima […]