Published On: lun, iul. 31st, 2017

Liga a 4 a dâmboviţeană începe pe 19 august Fără Dentaş Tărtăşeşti, PAS Pucioasa şi Urban Titu

nichiduta.ro

Mititica Liga a 4 a se va pune în mişcare pe 19 august cu un format de 18 echipe. Aruncând o privire, observăm că nu mai figurează campioana din sezonul trecut (2016-2017), Dentaş Tărtăşeşti, care a dat locul echipei, Olimpicii Ulmi (fostă Inter Viişoara). Deşi a retrogradat din Liga a 3 a, Urban Titu a beneficiat de o favoare din partea federalilor de la Casa Fotbalului, care i-au oferit un loc în al treilea eşalon al fotbalului românesc. E la modă! :
În asemenea condiţii, Spicul Ghimpaţi s-a salvat de la retrogradare şi va evolua în viitoarea stagiune a Ligii a 4 a dâmboviţeană. Cum Dentaş Tărtăşeşti a oferit locul echipei Olimpicii din Ulmi, PAS Pucioasa a rămas în postura de retrogradată. Trupa de pe Dealul Patrana, antrenată de Cristi Duţă, va evolua în ediţia următoare în Liga a 5 a (Onoare).
Au părăsit Liga a 4 a, încă din turul campionatului trecut, Libertatea Urziceanca şi Gaz Metan Finta. S-au plictisit înainte de termen. Chiar dacă nu au posibilităţi financiare şi condiţii deosebite, echipele Viitorul Caragiale, Progresul Mătăsaru, Flacăra Zăvoiu, CS Coada Izvorului (fostă CS Petreşti) şi Spicul Ghimpaţi, au rămas pe poziţii. Au promovat în acest eşalon Unirea Bucşani, Sportul Gemenea şi Unirea Colibaşi.
Se aude că echipa din Colibaşi nu are o finanţare prea mare şi preferă să rămână în Liga a 5 a (Onoare). Înteresate de acest loc sunt mai multe echipe printre care şi Viitorul Răzvad, o echipă cu condiţii. Liga a 5 a începe pe 20 august, iar Liga a6a (Promoţie) o săptămână mai târziu, pe 27 august.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro