LIGA A 4-A CRONICA ETAPEI A 9-A

S.A.

sportRunda de sâmbătă s-a încheiat cu 6 victorii ale gazdelor, un egal şi două reuşit ale oaspeţilor. S-au marcat cele mai multe goluri, 44, o medie de 5 goluri pe meci, ceea ce este destul de mult. Evident scorul etapei îl găsim la ATLETIC RENI, 7-0, cu LIBERTATEA URZICEANCA, dar şi AVICOLA TĂRTĂŞEŞTI reuşeşte, în deplasare, un „set” la 0-6?!
Clasamentul găseşte echipa din satul PETREŞTI, comuna CORBII MARI, pe un loc retrogradabil (17). Ştim cu câtă „înverşunare” şi-au dorit un loc în Liga a 4-a. După multe eforturi „financiare” au reuşit, dar niciodată, probabil, nu şi-au pus problema valorii echipei pentru nivelul Ligii a 4-a. Este greu să ajungi în Liga a 4-a, dar este şi mai greu să te menţii aici, deoarece valoarea echipelor este mult mai mare decât cel din categoria ONOARE, de unde vine C.S. PETREŞTI. Dacă nu vor stinge rândurile, dacă nu se vor aduna, C.S. PETREŞTI, nu are şanse să evite locurile retrogradabile, deşi, mai sunt 25 de etape.
Este doar un semnal de alarmă pentru cei din PETREŞTI, pentru a nu fi acuzat mai ştiu eu de ce… Dacă tot ne aflăm în zona „nisipurilor mişcătoare” găsim aici pe PROGRSUL MĂTĂSARU, AVÂNTUL PRODULEŞTI.
însă este prematur să tragem concluzii, toate au şanse reale să urce în clasament. La categoria surprize intră şi victoria reuşită de fobaliştii lui STELU SORICĂ în deplasarea de la PRODULEŞTI (2-6) luând o primă „gură de oxigen”.
în fruntea clasamentului s-au grupat patru echipe care îşi vor disputa întâietatea finală. Acum,
conduce FLACĂRA MORENI şi F.C. ANINOASA la
egalitate de puncte (21) despărţite doar de golaveraj.
Foarte aproape găsim pe COMERŢUL BRE-ZOAELE (19) şi BRADUL MOROENI (18), care oricând pot face schimb de locuri, poate chiar în meciurile directe.
Dar cum fiecare etapă are surprizele ei şi în ordinea clasamentului pot interveni modificări, chiar dacă nu sunt semnificatice, mai ales că runda următoare programează câteva partide extrem de
interesante, VOINŢA CREVEDIA – FC ANINOASA, BRADUL MOROENI – PAS PUCIOASA, LIBERTATEA URZICEANCA – FLACĂRA MORENI,
UNIREA COBIA – COMERŢUL BREZOAELE.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prietenia cu Dumnezeu

Preot Ioan ŞTEFĂNESCU Văzând răspândirea nestăvilită a răutăţii şi a păcatului în lumea de azi şi cursele întinse cu plasele ei care prind tot mai multe suflete, m-am gândit să fac ceva, cât de puţin, pentru oprirea acestui rău înfricoşător al păcatului, să aprind o lumânare care să lumineze, să […]