Published On: lun, mart. 25th, 2013

Liga a 3-a; Seria a 6-a; Etapa a 16-a RUNDA ECHIPELOR PRAHOVENE

nichiduta.ro

sportÎn această rundă s-au disputat patru partide în care gazdele au înscris în trei meciuri, unul ter-minându-se la egalitate. Din cele 14 goluri, localnicii au marcat 11, iar vizitatorii – doar 3. Echipele prahovene au obţinut două victorii şi un egal.
Liderul Fortuna Brazi a dominat confruntarea cu F.C. Municipal Târgovişte, pe care a câştigat-o cu 3-1 (Antohi 2, Cioinac – Cernea). Având o triplă ofensivă, Buhuşi – Elek – Antohi, redutabila echipă prahoveană s-a impus clar. De remarcat forma bună a atacantului Antohi, care în acest început de retur a marcat patru goluri (cu Unirea Câmpina, Civita Făgăraş şi F.C. Municipal Târgovişte 2). Fortuna are trei victorii în trei meciuri în acest început de retur. Tot în Prahova, la Strejnic, Conpet Ploieşti a dobândit-o, cu 4-1 (C. Vlad 2 din 11 m, Huza, Herea – N. Diţă) pe S.C.M. Piteşti. Noua trupă a lui Florin Pârvu a cucerit şapte puncte în primele trei etape ale returului.
Civitas Făgăraş a părăsit ultimul loc (10), după ce a învins, cu 3-0 (Borcea – autogol, Surducan, Streza) pe Girom Albota şi i-a predat acesteia „lanterna roşie”.
Echipa de pe Mureş, Avântul Reghin, trăieşte clipe grele. A realizat doar un gol, 1-1 (Puşcaşu – Savu) cu Unirea Câmpina. „Violoniştii” sunt la -10 la „adevăr”, după ce în această primăvară au remizat de două ori acasă şi au pierdut un meci în deplasare. Tărlungenii şi Zagon au stat.
Fortuna Brazi este lider cu 30 p, cu opt mai mult ca Unirea Tărlungeni. Dar echipa din Braşov are trei meciuri mai puţin. N-a jucat niciun meci în acest retur. Va debuta în sezonul primăvăratec, acasă, cu Conpet Ploieşti. Va fi o luptă pentru întâietate între Brazi şi Tărlun-geni.
După toate probabilităţile, Fortuna va câştiga la „amărăşteana” Girom Albota şi îşi va mai adăuga trei puncte în cont şi la „adevăr”.
Ca să scape de emoţii, F.C. Municipal este condamnată să învingă, în „Groapa” de la Şotânga, pe Avântul Reghin, care este în cădere liberă.
în Trivale, S.C.M. Argeşul Piteşti nu poate rata victoria cu Civitas Făgăraş. (A.I.)

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro