Published On: mar, mart. 26th, 2013

Liga a 3-a: Seria a 6-a: Etapa a 16-a Fortuna se duce să ia puncte la Albota

nichiduta.ro

SPORTCu victoria (scor 3-1) cu F.C. Municipal Târgovişte, Fortuna Brazi şi-a consolidat poziţia de lider (30 p şi +12 la „adevăr”). Dar formaţia prahoveană are 12 meciuri disputate, faţă de numai 9 cât are urmăritoarea Unirea Tărlungeni (22 p şi + 9 la „adevăr”). Echipa din Tărlungeni va debuta în sezonul de primăvară, după ce a stat în primele 3 etape ale returului, pe teren propriu cu Conpet Ploieşti, revelaţia returului. Antrenorul Laszlo Balint a fost prezent, vineri, pe stadionul Astra din Ploieşti şi a luat notiţe despre rivala Fortuna Brazi, dar şi despre adversara din etapa a 25-a (penultima a campionatului), F.C. Municipal Târgovişte, pe care o va întâlni la Şotânga.
Unirea Câmpina (3, cu 21 p) şi S.C.M. Argeşul Piteşti (4, cu 16 p) s-au desumflat şi nu mai au şanse reale la promovare.
Girom Albota (10, cu 7 p) a preluat „lanterna roşie” de la Civitas Făgăraş, care a urcat pe locul 9, cu 9 p. Are însă -12 la „adevăr” şi etapa a 16-a (a 5-a a returului) primeşte vizita Unirii Tărlungeni.
Noua Girom Albota (antrenor Mihăiţă Ianovschi) are
-5 în clasamentul „adevărului” şi joacă, vineri, 29 martie, pe teren propriu cu Fortuna Brazi, care n-are cum să nu învingă nişte juniori. în acest fel echipa din judeţul Argeş s-ar duce la -8 la „adevăr”. Avantaj Municipal (8, cu 9 p şi -6 la „adevăr”)! Ca să-şi îmbunătăţească situaţia, F.C. Municipal ete obligată să o învingă pe „amărăşteana” Avântul Reghin (7, cu 11 p şi -10 la „adevăr”).
Se spune că Civitas Făgăraş, Avântul Reghin şi Girom Albota se luptă pentru evitarea retrogradării. Dar nici Municipal Târgovişte nu-i scutită de emoţii.
Conpet Ploieşti (5, cu 15 p şi 0 la „adevăr”) n-are probleme de niciun fel.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro