Published On: lun, mart. 3rd, 2014

LIGA A 3-A: SERIA A 6-A CRONICA ETAPEI A 16-A

nichiduta.ro

sportOdată cu venirea primăverii, a început şi fotbalul la nivel naţional din cele două ligi, a 2-a şi a 3-a. Debutul returului a programat, în seria a 6-a, 5 partide ale căror rezultate se vor anula după runda finală.
S-au întâlnit echipele de pe locurile 1-6 cu cele de pe poziţia 7-12. Rezultatele lor nu se vor contabiliza. Contează doar jocurile dintre echipele care sunt în acelaşi clasament (1-6 sau
7-12).
în etapa a 16-a s-au înregistrat rezultate normale, toate imprevizibile, cu o singură excepţie (CONPET PLOIEŞTI).
Să începem cu partida de la BRADU, unde s-a înregistrat scorul etapei, 5-0. Ştim că echipa lui RICĂ NEAGA este hotărâtă să se claseze în primele 6 echipe pentru a juca în play-off. Pentru argeşeni au contat punctele, de aceea au câştigat partida. Scorul însă este prea mare, dar a fost generat de două eliminări, portarul DUMITRESCU şi fundaşul LUNGU. Dacă luăm în calcul două eliminări, se justifică scorul etapei.
ARGEŞUL PITEŞTI – CONPET PLOIEŞTI 2-2
Este, dacă doriţi, surpriza etapei, mai ales că oaspeţii au condus la un moment dat cu 2-0, piteştenii alergând după egalare. Cu acest scor, ” ARGEŞUL” pierde şi locul întâi. E adevărat că punctele se vor anula pentru ambele echipe în clasamentul al doilea.
F.C.M. TÂRGOVIŞTE – F.C. ZAGON 0-1
Elevii lui BECHEANU au debutat cu stângul, având şi ghinion. Au întâlnit un adversar mult mai bun, mai experimentat, care a ştiut să profite de singura ocazie. în schimb, gazdele au ratat 3-4 ocazii clare de a marca, iar „bara” lui POPA a fost doar ghinion sau lipsă de experienţă. Rezultatul este nedrept, chiar dacă în final se va anula scorul.
E adevărat, F.C.M. nu a beneficiat de doi titulari, COMAN şi CERNEA, iar debutanţii nu au dat satisfacţie
(GHEORGHE şi MIHĂILĂ).
FORTUNA POIANA CÂMPINA –
AVÂNTUL REGHIN 3-0
Meciul s-a disputat pe teren neutru, la BUFTEA, terenul de la POIANA
CÂMPINA fiind în renovare. Scorul a fost stabilit până la pauză, în partea a doua fiind un „joc şcoală”. Şi acest rezultat se va anula.
CHINDIA TÂRGOVIŞTE – F.C. PĂPĂUŢI 3-0
Partida s-a jucat sâmbătă, la ora 15:00. Cum era normal, au câştigat gazdele cu scor de neprezentare, chiar dacă au mai ratat şi un penalty (HON-CIU). Oricum, meciul nu punea probleme, diferenţa de valoare fiind evidentă.
Mă bucur că au jucat mai mulţi târgovişteni, iar GRIGORE a marcat din nou, deşi aceiaşi conducători, cu ceva timp în urmă, l-au lăsat pe dinafară, practic GRIGORE nu avea echipă pentru că erau preferaţi „oltenii” lui G.P. Eu l-am adus la F.C.M. TÂRGOVIŞTE, pentru a le demonstra unora că GRIGORE are valoare şi merită să evolueze chiar mai sus. Dar ei l-au dat afară, iar acum l-au reprimit acolo unde îi era locul.
CIVITAS FĂGĂRAŞ – C.S.M. CÂMPINA 0-3
„CIVITAS” s-a retras din campionat, toate jocurile rămase de disputat până în etapa a 22-a se vor omologa cu 3-0 în favoarea adversarilor.
Etapa asta, cum spuneam, nu contează, în schimb următoarea (a 17-a) programează meciuri tari, care contează în toate clasamentele.
F.C. ZAGON (3) – ARGEŞUL PITEŞTI (2), C.S.M. CÂMPINA (5) –
CHINDIA TÂRGOVIŞTE (1), F.C.M. TÂRGOVIŞTE (10) – URBAN TITU (11). Este una dintre etapele decisive ale returului.
Pentru F.C.M. TÂRGOVIŞTE
partida cu URBAN este hotărâtoare, de aceea trebuie câştigată, mai ales că le lipsesc câţiva titulari, iar F.C.M. poate alinia echipa standard.
Dacă URBAN s-a întărit, a făcu-t-o tot cu fotbalişti de la F.C.M., ca şi CHINDIA de altfel, fapt ce ne bucură -avem jucători valoroşi, doriţi şi de alte echipe.
După cum arată clasamentul în acest moment, este clar cine face parte din primele 6 locuri. Mai aşteptăm meciul
dintre ATLETIC BRADU – CONPET
PLOIEŞTI, care va stabili echipele de pe locurile 6 şi 7.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro