Published On: vin, mai 16th, 2014

LIGA A 3-A; SERIA A 6-A AVANCRONICA ETAPEI A 6-A – PLAY-OFF – PLAY-OUT –

nichiduta.ro

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniAşa cum a fost „conceput” acest sistem competiţional în ediţia 20132014, iată-ne ajunşi la cel de-al doilea retur.
PLAY-OFF şi PLAY-OUT au programate 10 etape, 5 în tur şi 5 în retur. Până acum s-a disputat turul, iar cu etapa a 6-a se intră în retur.
Vineri şi sâmbătă sunt programate 4 partide. în PLAYOFF se dispută:
– ATLETIC BRADU -ARGEŞUL PITEŞTI
Nu mai are rost să amintim rezultatele dintre cele două combatante. Cert este că ARGEŞUL va termina competiţia pe locul trei, iar BRADU pe 4 sau 5. Chiar dacă este un meci oficial, rezultatul nu prea contează, decât pentru prestigiul celor doi antrenori. Deci, orice rezultat este posibil.
– F.C. ZAGON – CHINDIA TÂRGOVIŞTE
Meci foarte important pentru lider, nu are voie să facă vreun pas greşit. Trebuie să câştige toate cele 3 puncte.
însă nu va fi deloc uşor, şi gazdele ştiu de
necesitatea punctelor pentru oaspeţi. Vor încerca să-i încurce pe târgovişteni, doar dacă vor putea. Am speranţa că victoria le va aparţine, indiferent de condiţii sau timp. La fluierul final să consemnăm cele 3 puncte în contul liderului. Altfel…
– FORTUNA POIANA
CÂMPINA va contabiliza cele 3 puncte oferite la „masa verde” de către
C.S.M. CÂMPINA, aşa
cum le va lua şi CHINDIA
în ultima etapă.
în PLAY-OUT sunt programate două meciuri, unul mai interesant ca celălalt. Sâmbătă, la PĂPĂUŢI, se dispută derby-ul ARDEALULUI, între echipa gazdă şi
AVÂNTUL REGHIN.
Cum şi aici orgoliile sunt mari, ambiţii puţine, va fi o partidă interesantă. După eşecul cu F.C.M.
TÂRGOVIŞTE din etapa
trecută, PĂPĂUŢI a preluat „lanterna roşie” şi va încerca să o „predea” oaspeţilor. Pe noi mai puţin ne interesează acest meci, dar nu ne-ar supăra un rezultat de egalitate. A venit rândul ultimului derby local din această ediţie. URBAN TITU -F.C.M. TÂRGOVIŞTE. Ca toate celelalte întâlniri, şi aceasta are importanţa sa. Pentru oaspeţi, în clasament, mai puţin contează, doar dacă vor dori locul întâi.
După cele două victorii „legate”, de 2-0, fotbaliştii F.C.M.-ului par a fi în formă bună şi, de aici, va fi un meci frumos. Pentru gazde punctele încă mai contează, dar cred ce cele de la PĂPĂUŢI contează dublu. Până acum, între cele două echipe, F.C.M. TÂRGOVIŞTE este în avantaj având două victorii şi un egal, indiferent de rezultatul acestui meci tot F.C.M. este în câştig. Poziţia actuală din clasamentul PLAY-OUT nu se va schimba, deoarece între cele două echipe este o diferenţă de 6 puncte. Deci, ne vom deplasa la TITU pentru un joc „amical” oficial, în care rezultatul mai puţin contează, indiferent care va fi acela.
Vrem să-i revedem la lucru pe „MAO” PETCULESCU sau PENESCU, jucători ai F.C.M.-ului până nu demult, şi care nu este exclus ca din vară să revină la clubul care i-a lansat în fotbalul mare.
Sperăm într-un meci liniştit (pe margine) fără presiuni pe arbitrii, fără cartonaşe, fără durităţi şi cel mai bun să câştige. Sau suntem la fel şi, atunci, un meci nul nu este exclus. Se ştie pe ce prime joacă oaspeţii şi, dacă le doresc, vor evolua la fel ca la PĂPĂUŢI.
CONPET PLOIEŞTI stă şi
poate viziona un meci frumos, la TITU.

  CLASAMENT PLAY-OFF    
1. Chindia Târgovişte 15 10 4 1 30-6 34
2. Fortuna Poiana Câmpina 15 10 1 4 29-12 31
3. Argeşul Piteşti 15 5 6 4 14-10 21
4. F.C. Zagon 15 4 3 8 13-21 15
5. Atletic Bradu 15 3 5 7 17-30 14
  CLASAMENT PLAY-OUT    
1. F.C.M. Târgovişte 14 7 4 3 21-13 25
2. Conpet Ploieşti 14 6 7 1 22-11 25
3. Urban Titu 14 5 4 5 19-15 19
4. Avântul Reghin 14 4 6 4 9-19 18
5. F.C. Păpăuţi 14 4 5 5 19-22 17

 

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro