LIGA A 3-A; SERIA A 6-A AVANCRONICA ETAPEI A 11-A

S.A.

SPORTlată-ne ajunşi în ultima etapă a turului ediţiei actuale (2013-2014), dar nu şi a anului 2013. După cum ştiţi, forul organizator (F.R.F.) a hotărât ca în acest campionat să se joace 32 de etape (tur şi retur).
Nu putea fi posibil cu un număr de 12 echipe, de aceea s-a aplicat sistemul play-off şi play-out. Până acum s-au disputat 11 etape (cu cea de astăzi) urmând ca în continuare să fie programate alte 5 etape din tur, practic turul se va terina pe 6 decembrie
2013.
Deci campionatul continuă cu încă 6 runde. Astăzi, vom avea în program şase meciuri importante pentru cele două clasamente, după care campionatul va continua cu încă 10 etape.
AVÂNTUL REGHIN -C.S.M. CÂMPINA
Meci dificil pentru ambele formaţii, aflate deocamdată în clasamentul doi
(7-12).
Nu cred că „AVÂNTUL” va ceda puncte celor din CÂMPINA, deci va obţine victoria şi se va apropia de „bariera” de la locul 6.
în schimb, o victorie a prahovenilor le-ar asigura un loc în primul clasament.
CONPET PLOIEŞTI – F.C. PĂPĂUŢI
După victoria de la TITU, gazdele au şanse reale să treacă dincolo de „bariea” de la locul 6.
Oaspeţii au câştigat etapa trecută acasă, dar nu are foarţa să se impună şi în deplasare. Cred în victoria
CONPET-ului.
F.C. ZAGON -URBAN TITU
Gazdele vor cele 3 puncte pentru consolidarea locului trei. Atât.
C.S.M. ARGEŞ
PITEŞTI – ATLETIC BRADU
Meci frumos între două echipe care şi-au împrumutat jucătorii între ei. Numai că obiectivele sunt opuse, piteştenii vor în divizia B, iar ATLETIC să se menţină în Liga a 3-a.
Greu de realizat ambele variante, mai aproape de reuşită fiind cei din PITEŞTI, care nu vor scăpa şansa să se menţină pe locul întâi, dacă vor termina victorioşi.
FORTUNA POIANA CÂMPINA – CHINDIA TÂRGOVIŞTE
Partida se va disputa duminică dimineaţă, la ora 11:00, la POIANA CÂMPINA. La comentarii nu avem voie…
F.C.M. TÂRGOVIŞTE
– CIVITAS FĂGĂRAŞ
După atâtea eşecuri a sosit momentul unei victorii mai mult decât necesară. Dacă în ediţia trecută CIVITAS a reuşit 6 puncte, toate de la F.C.M. TÂRGOVIŞTE, de data asta nu se va mai repeta. Elevii lui PUIU BECHEANU sunt condamnaţi să câştige cu orice preţ dacă vor să mai rămână în divizia C.
Meciul va fi viu disputat, oaspeţii nu au ce să piardă, locul 12 se pare că le „aparţine”. Acum lotul se pare că va fi validat, cei 4-5 jucători care au acuzat accidentări s-a diminuat. Să sperăm că până la ora meciului toţi vor fi valizi pentru 90 de minute, nu ca la CÂMPINA cu 8 jucători valizi şi ceilalţi uşor accidentaţi.
A sosit momentul ca F.C.M. TÂRGOVIŞTE să
obţină a doua vitorie după 11 etape.
E posibil ca formaţia aliniată la CÂMPINA să sufere modificări, evident în funcţie de starea de sănătate a jucătorilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

E momentul să câştigaţi! FC Municipal Târgovişte - Civitas Fagaraş. Astazi, ora 14.00. Stadion Şotânga

FC Municipal Târgovişte joacă astăzi, un meci extrem de important pentru viitoarea configuraţie a clasamentului. După eşecurile din ultimele etape, băieţii pregătiţi de Puiu Becheanu sunt condamnaţi să câştige trei puncte în duelul cu Civitas Făgăraş, singura formaţie clasată sub trupa dâmboviţeană. Un succes, în meciul de astăzi, ar linişti […]