LIGA A 3-A: SERIA A 3-A AVANCRONICA ETAPEI A 3-A

S.A.

sportRunda trecută a avut surprizele ei, unele previzibile, dar şi câteva greu de „digerat”. Victoria celor de la BRADU la FĂGĂRAŞ este în această categorie, dar şi acel 0-0 de la CONPET al REGHINULUI.
Acum, în etapa a 3-a, sunt programate şase partide interesante. Vom vedea ce surprize ne vor oferi. Astăzi, se dispută 4 din cele 6, urmând ca sâmbătă să se încheie meciurile etapei.
AVÂNTUL REGHIN -F.C. ZAGON (13.09.2013, ora 17:00). STADION – PARC -REGHIN.
La prima vedere gazdele sunt favorite, dar şi cei din ZAGON pot pretinde pretenţii, având un start bun şi maximul de puncte. Niciuna dintre acestea nu a cunoscut înfrângerea. Va fi un meci echitabil, unde orice rezultat este posibil.
F.C.M. CÂMPINA -S.C.M. ARGEŞUL PITEŞTI (14.09.2013, ora 17:00).
STADION – CENTRAL –
CÂMPINA
Nou-promovata va încerca să-şi adjudece punctele, dar va fi extrem de greu în faţa piteştenilor, porniţi tare din start. Nu cred că jucătorii câmpineni au forţa să-i învingă pe oaspeţi, probabil va fi un rezultat egal. Meciul se dispută sâmbătă.
F.C. PĂPĂUŢI – FORTUNA POIANA CÂMPINA
(14.09.2013, ora 17:00). STADION – PĂPĂUŢI – COVASNA. Şi cei din PĂPĂUŢI au
pornit cu stângul, pierzând primele două meciuri.
Acum primesc vizita unei echipe ce şi-a anunţat ca obiectiv promovarea. Oricum diferenţa de valoare este netă în favoarea oapseţilor şi, ca atare, nu pot pierde cele trei puncte. Nu este suficient să ai ambiţie, trebuie să ai şi valoare.
URBAN TITU – CIVITAS FĂGĂRAŞ (13.09.2013,
ora 17:00). STADION ORĂŞENESC.
Cele două formaţii se întâlnesc pentru prima dată într-o competiţie oficială. Chiar dacă ospeţii au marcat două goluri în DÂMBOVIŢA, nu cred că vor mai reuşi la URBAN TITU.
După cele două înfrângeri, a venit timpul ca elevii lui NICU CROITORU să cucerească primele puncte pe teren propriu.
Personal, văd un meci greu, dar cu victoria gazdelor. CONPET PLOIEŞTI -F.C.M. TÂRGOVIŞTE
(13.09.2013, ora 17:00). STADION – STREJNIC.
Meci de tradiţie între cele două cluburi. De-a lungul timpului, F.C.M. nu a pierdut niciodată la CONPET şi sperăm ca tradiţia să se menţină. Ştim că ne aşteaptă un meci greu, gazdele nu au marcat niciun gol şi vor încerca cu orice preţ să înscrie.
Dar F.C.M. are, la 0-0, un punct pe care va încerca să-l menţină. E adevărat, antrenorul DIACONU nu poate alinia cel mai bun unsprezece, deoarece GÂLDĂU şi LEŢU sunt suspendaţi, iar DAIA, accidentat.
Cu poftă de joc, cu multă ambiţie şi dăruire, F.C.M. poate obţine un rezultat bun la
STREJNIC.
ATLETIC BRADU -CHINDIA TÂRGOVIŞTE
(13.09.2013, ora 17:00). STADION (sintetic) – BRADU -ARGEŞ.
Deoarece am fost „avertizat” să nu mai scriu despre conducerea CHINDIEI, mă conformez, eu fiind totuşi bine crescut şi cu caracter…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Astăzi, Liga a 3-a; Etapa a 3-a

                  Conpet Ploieşti – FCM Târgovişte       Avântul Reghin – FC Zagon         Urban Titu – Civitas Făgăraş         Atletic Bradu – Chindia Târgovişte       Mâine:           FCM […]