Published On: mie, nov. 9th, 2016

Liga a 2-a „Stegarii” îşi consolidează locul 2

nichiduta.ro

sportRunda cu numărul 15 din Liga a 2-a a fost încheiată cu partida C.S. Mioveni -F.C. Braşov. Echipa de sub Tâmpa s-a impus cu 1-0 prin golul marcat de Manole (min. 27). În acest fel, trupa antrenată de Cornel Ţălnar şi-a consolidat poziţia a doua care promovează în Liga Întâi.
F.C. Braşov e la un punct (34 faţă de 35) de liderul Juventus Bucureşti care a remizat cu Chindia Târgovişte, scor 0-0. Trebuie spus că „Stegarii” au un meci mai mult decât Juventus.
C.S. Mioveni a rămas pe podium (locul 3, cu 28p). În meciul cu F.C. Braşov a plătit tribut ratărilor lui Nilă, Biceanu, Năstăsie, Ayza.
Sub podium a venit surprinzător Sepsi Sfântu Gheorghe, care a învins, din nou, în prelungiri, după ce în runda a 14-a a trecut cu 2-1 de Chindia Târgovişte cu golul marcat în min. 90 de Mitra şi în următoarea etapă a trecut în deplasare de C.S.M. Râmnicu Vâlcea cu 1-0, golul izbăvitor fiind marcat în min. 90+4 de care D. Ene.
Chindia Târgovişte a coborât vertiginos în clasament după ce a suferit trei înfrângeri şi un egal în cinci etape. „Lăncierii” târgovişteni sunt pe locul 8, cu 25p şi +9 la adevăr.
Sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 12:30, echipa din Vechea Cetate de Scaun joacă în deplasare cu Olimpia Satu Mare (locul 5, cu 27p).

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro