Liga a 2-a; Etapa a 34-a Meci tare sub poalele Tâmpei

A.l.

Această etapă începe astăzi, cu partidele, Juventus Bucureşti – Chindia Târgovişte şi F.C. Braşov – CS Mioveni.
Dacă meciul din Colentina nu prea are importanţă, Juventus fiind matematic promovată în Liga întâi iar Chindia fiind departe de podium, partida de sub poalele Tâmpei este determinată atât pentru F.C. Braşov (5, cu 54p) şi CS Mioveni (4, cu 57p). Cine câştigă ia o opţiune serioasă pentru ocuparea locului 3.
Bătrâna Doamnă din Arad (2, cu 59p) se duce în vizită la Clinceni (14, cu 34p) de unde nu vrea să plece cu traista goală. Ca să-şi păstreze locul 2, echipa de pe malurile Mureşului trebuie să învingă Academica, o echipă în criză de inspiraţie, prestaţie şi rezultate. Pe malurile Bătrânului Dambian, Dunărea Călăraşi (10, cu 44p) şi CS Baloteşti (15, cu 30p) se confruntă într-un meci de vacanţă şi de palmares. Asta şi pentru că CS Baloteşti a reuşit să evite retrogradarea, încă după etapa a 33-a, după 1-0, acasă, cu ASU Poli Timişoara.
Un alt meci fără importanţă este şi cel dintre Luceafărul Oradea (12, cu 37p) şi Dacia Unirea Brăila (7, cu 46p). E o confruntare
care n-atrage atenţia. N-are niciun fel de importanţă.
Nu se ştie dacă Foresta Suceava (11, cu 41p) se va deplasa la Afumaţi pentru meciul cu echipa locală CS (10, cu 41p). Nu sunt bani, iar mulţi cunoscători susţin faptul că echipa din Bucovina se va desfiinţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 4-a: Etapa a 29-a Derbyul rundei se dispută la Moroieni

Capul de afiş al acestei etape îl constituie meciul de sub poalele Leaotei dintre Bradu Moroieni şi Dentaş Tărtăşeşti. în sezonul trecut Bradul Moroieni şi CS Petreşti luptau pentru evitarea retrogradării. Dentaş a bătut în deplasare cu 6-0 pe CS Petreşti. Numai că echipa din Petreşti a făcut contestaţie pe […]