Published On: vin, mai 12th, 2017

Liga a 2-a; Etapa a 34-a Meci tare sub poalele Tâmpei

nichiduta.ro

Această etapă începe astăzi, cu partidele, Juventus Bucureşti – Chindia Târgovişte şi F.C. Braşov – CS Mioveni.
Dacă meciul din Colentina nu prea are importanţă, Juventus fiind matematic promovată în Liga întâi iar Chindia fiind departe de podium, partida de sub poalele Tâmpei este determinată atât pentru F.C. Braşov (5, cu 54p) şi CS Mioveni (4, cu 57p). Cine câştigă ia o opţiune serioasă pentru ocuparea locului 3.
Bătrâna Doamnă din Arad (2, cu 59p) se duce în vizită la Clinceni (14, cu 34p) de unde nu vrea să plece cu traista goală. Ca să-şi păstreze locul 2, echipa de pe malurile Mureşului trebuie să învingă Academica, o echipă în criză de inspiraţie, prestaţie şi rezultate. Pe malurile Bătrânului Dambian, Dunărea Călăraşi (10, cu 44p) şi CS Baloteşti (15, cu 30p) se confruntă într-un meci de vacanţă şi de palmares. Asta şi pentru că CS Baloteşti a reuşit să evite retrogradarea, încă după etapa a 33-a, după 1-0, acasă, cu ASU Poli Timişoara.
Un alt meci fără importanţă este şi cel dintre Luceafărul Oradea (12, cu 37p) şi Dacia Unirea Brăila (7, cu 46p). E o confruntare
care n-atrage atenţia. N-are niciun fel de importanţă.
Nu se ştie dacă Foresta Suceava (11, cu 41p) se va deplasa la Afumaţi pentru meciul cu echipa locală CS (10, cu 41p). Nu sunt bani, iar mulţi cunoscători susţin faptul că echipa din Bucovina se va desfiinţa.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro