Liceul „Udrea Băleanu” -pregătit ca la carte pentru noul an şcolar

Elevii şi cadrele didactice de la Liceul „Udrea Băleanu” au un motiv în plus de mulţumire în ajunul începerii noului an şcolar. Este vorba despre finalizarea cu succes a proiectului de reabilitare termică şi modernizare a imobilului, promovat de Primăria Băleni -primar Marian Paraschiv – şi finanţat din fonduri europene, prin Grupul de Acţiune Locală Dobra-Băleni.
Proiectul a avut o valoare de 117.600 euro şi, cu prilejul inaugurării, primarul Marian Paraschiv a mulţumit celor implicaţi şi a precizat că, până la 1 noiembrie, instituţia va avea şi sistem de încălzire cu centrală termică pe gaze. Şi preşedintele Adrian Ţuţuianu, prezent la eveniment, a avut cuvinte de apreciere cu privire la proiect, a felicitat administraţia publică locală şi a declarat că „în zece ani, avem datoria să facem din Băleni un centru urban”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Anul şcolar începe cu o grădiniţă nouă în satul Fântânele, comuna Cojasca

Zeci de preşcolari din satul Fântânele vor începe noul an de învăţământ în condiţii excelente, administraţia comunei dând în folosinţă un spaţiu de grădiniţă modernă. O investiţie mult dorită de autorităţile şi comunitatea din comuna Cojasca, este Grădiniţa din satul Fântânele. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu alături de primarul Victor Gheorghe […]