Published On: lun, iul. 10th, 2017

Liceul Teoretic „Ion Ghica” Racari, la finalul unui proiect european

nichiduta.ro

Amfiteatrul Institutului de Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologică Multidisciplinară, din cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte a fost gazda Conferinţei Internaţionale „Improving Professionals’ Skills In Work Based Learning – Useful Guide-Line” -„Îmbunătăţirea abilităţilor profesioniştilor în învăţarea bazată pe muncă – Linie de ghid utilă”. Evenimentul a fost organizat de Liceul Teoretic „Ion Ghica” Răcari, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi Universitatea Valahia din Târgovişte şi marchează încheierea proiectului european „Improving Professionals’ Skills In Work Based Learning – Useful GuideLine” – „Îmbunătăţirea abilităţilor profesioniştilor în învăţarea bazată pe muncă -Linie de ghid utilă”, implementat de către liceul din oraşul Răcari. Prof. Alexandru Mitru, directorul Liceului Teoretic „Ion Ghica” Răcari a vorbit în deschiderea evenimentului şi a ţinut să sublinieze faptul că este un moment important în viaţa unităţii şcolare pe care o conduce.
Conf. univ. dr. ing. Ioan Sălişteanu, prorectorul Universităţii Valahia a spus că este foarte impresionat că evenimentul este găzduit de Amfiteatrul Institutului de Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologică Multidisciplinară, din cadrul Universităţii şi asta pentru că există o bună colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa.
Prof. Sorin Ion, inspectorul şcolar general a ţinut să întârească ideea că în permanenţă cadrele didactice au de învăţat, sunt într-o continuă pregătire.
Prezent la eveniment a fost şi primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu care a ţinut să-i felicite pe toţi cei implicaţi în acest proiect pentru că nu este simplu. Edilul a mai spus că Primăria Răcari rămâne un partener de nădejde pentru implementarea proiectelor educaţionale în oraşul Răcari. Nu în ultimul rând câteva impresii au fost prezentate şi de către iniţiatorul proiectului, Fabrizio Coccetti.
Au fost prezenţi în sală profesori de peste hotare, elevi şi directori de la alte liceee din judeţ.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro