Liberalul Sorin Ion, la depunerea candidaturii pentru şefia Consiliului Judeţean: „Sunt un om al echilibrului, al calmului şi al comunicării”

Avându-i alături pe preşedintele Virgil Guran şi pe colegii candidaţi pentru funcţiile de consilieri judeţeni din partea Partidului Naţional Liberal, prof. Sorin Ion, inspectorul şcolar general în funcţie, şi-a depus astăzi candidatura pentru demnitatea cea mai râvnită la apropiatele alegeri locale, aceea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
„Echipa noastră, a spus cu acest prilej candidatul liberal, este o îmbinare între entuziasmul tinereţii şi experienţă. Este o îmbinare între toate categoriile importante socio-profesion-ale.
Consider că nominalizarea mea la preşedinţia Consiliului Judeţean s-a bazat în primul rând pe capacitatea mea de a coordona echipe. Atât în funcţia pe care am ocupat-o şi pe care o ocup, cât şi la numeroasele proiecte europene pe care le-am derulat. Am arătat că sunt un om al echilibrului, un om al calmului, un om al comunicării.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cosmin Bozieru, candidat Pro România: "Obiectivul nostru este dezvoltarea Târgoviştei ca principal centru economic, social şi cultural din Regiunea Sud-Muntenia"

Cosmin Bozieru, propunerea Pro România, este ultimul dintre candidaţii cu notorietate la funcţia de primar al Municipiului Târgovişte care a intrat oficial în cursa electorală. Este un candidat tânăr, ambiţios, care poate încurca serios calculele „granzilor”, ca unul care ştie bine resorturile şi angrenajele din administraţia publică locală şi care […]