Published On: lun, mart. 11th, 2019

Liberalul Cezar Preda despre ministrul Justiţiei: „A crezut că poate să fie cu posteriorul în două luntre”

nichiduta.ro

La numai câteva ore de la blocarea moţiunii simple şi amânarea votului, deputatul PNL de Dâmboviţa Cezar Preda a criticat Partidul Social Democrat pentru duplicitatea dovedită în cazul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, la care este dispus să renunţe în cazul în care nu se conformează ordinelor primite: „Este clar că Partidul Social Democrat joacă în stilu-i caracteristic. Românii au văzut că nu este în stare să spună pe şleau dacă îl susţine sau nu susţine ministrul care a bulversat total sistemul de Justiţie din România.
Noi, Partidul Naţional Liberal, spunem că Tudorel Toader trebuie să plece. (…) Tudorel Toader a crezut că el poate să fie cu posteriorul în două luntre. Şi omul acela respectat din ce înseamnă justiţie românească şi cel care execută ordinele partidului care l-a pus. Nu ia ieşit!”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro