Liberalii susţin scutirea de la plata majorărilor pentru târgoviştenii care îşi plătesc taxele până la 31 noiembrie

Grupul liberal din Consiliul Local Târgovişte vine cu propria variantă în ce priveşte acordarea unor facilităţi fiscale contribuabililor, susţinând oportunitatea scutirii de la plata majorărilor de întârziere pentru toţi târgoviştenii care îşi achită obligaţiile către bugetul local până la 31 noiembrie. Subiectul a fost abordat după ce executivul a propus scutirea de obligaţiile fiscale accesorii pentru cei care achită taxele şi impozitele locale până la 31 iulie:
„Pe perioada verii oamenii merg în concedii. Puţin probabil să plătească aceste taxe chiar dacă există o scutire până pe 31 iulie şi am considerat că un termen adecvat ar fi fost 30 septembrie, astfel încât oamenii să se întoarcă din concedii, să strângă banii să-şi plătească taxele şi impozitele. înţelegem pe de altă parte nevoia urgent de finanţare a primăriei şi am acceptat până la urmă acest termen, cu amendamentul că vom urmări situaţia încasărilor şi dacă vedem că lucrurile nu merg bine, atunci propunem un alt termen, pentru 31 noiembrie, astfel încât târgoviştenii să-şi poată plăti taxele şi impozitele fără aceste majorări”, a declarat Aurelian Cotinescu, consilier local şi preşedinte PNL Târgovişte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CU DOUĂ JUCĂTOARE ALE CSM TÂRGOVIŞTE ÎN LOT, NAŢIONALA FEMININĂ DE BASCHET 3X3 A PLECAT LA TOKYO

Cu exact 69 de ani în urmă, în dimineaţa zilei de 15 iulie 1952, în Tennispalatsi din Helsinki, naţionala masculină de baschet a României întal-nea selecţionata similară a Canadei, în cadrul turneului preliminar din cadrul Jocurilor Olimpice din 1952. Tricolorii, pregătiţi de legendarul antrenor Alexandru Popescu, au cedat atunci în […]